counter

Ολίβια Χάσεϊ: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Παναγία από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ";

Ολίβια Χάσεϊ: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Παναγία από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ";
Ολίβια Χάσεϊ: Πως είναι και τι κάνει σήμερα η Παναγία από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ";

Η Ολίβια Χάσεϊ έγινε γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην εμβληματική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ», που προβάλλεται κάθε χρόνο το Πάσχα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε την Μαρία την μητέρα του Ιησού, είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό, αφού ταυτίστηκε ιδιαίτερα με τον ρόλο της.

Πλέον η Ολίβια Χάσεϊ είναι 72 χρονών, έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ασχολείται με την κτηνοτροφία.

Δείτε επίσης! Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Δείτε την πιο πολυσυζητημένη φωτογραφία από τα παρασκήνια των γυρισμάτων

Ολίβια Χάσεϊ: Δείτε πως είναι σήμερα η ηθοποιός της σειράς «Ιησούς από τη Ναζαρέτ»

Η Ολίβια Χάσεϊ γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 1951 στην Αργεντινή. Αρχικά εργάστηκε στο θέατρο και το 1968 επιλέχθηκε από τον Φράνκο Τζεφιρέλι για να παίξει τον ρόλο της Ιουλιέτας στην παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Ο ρόλος της χάρισε παγκόσμια αναγνώριση και για αυτή την ερμηνεία κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και ένα βραβείο David di Donatello.

Το 1974 πρωταγωνίστησε ως Τζες στην ταινία τρόμου «Black Christmas». Συνεργάστηκε ξανά με τον Φράνκο Τζεφιρέλι στην σειρά «Ιησούς από την Ναζαρέτ» (1977), στην οποία ενσάρκωσε την Μαρία, την μητέρα του Ιησού.

Το 1978 εμφανίστηκε στην ταινία του John Guillermin «Έγκλημα στον Νείλο», που βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι. Τη δεκαετία του 1980 εμφανίστηκε σε αρκετές διεθνείς παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων της ιαπωνικής παραγωγής «Virus» (1980) και της αυστραλιανής ταινίας τρόμου «Turkey Shoot» (1982). Το 1990 εμφανίστηκε σε δυο ακόμα ταινίες τρόμου: «Psycho IV: The Beginning» και στο «Το Αυτό» (It) του Στίβεν Κινγκ.

Η Ολίβια Χάσεϊ εγκατέλειψε την υποκριτική για δυο χρόνια μετά την επιτυχία της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Φράνκο Τζεφιρέλι εξαιτίας της αγοραφοβίας της.

Πηγές φωτογραφιών: Instagram, Afp Forum

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR