counter

Όλη η showbiz στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη!

Όλη η showbiz στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη!
Όλη η showbiz στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 6 Μαρτίου στις 20.30 η παρουσίαση του πρώτου παιδικού βιβλίου της Κατρίνας Τσάνταλη «Το Σοφάκι και ο Ντο». Πολλοί φίλοι, συνεργάτες και δημοσιογράφοι παρευρέθησαν σε γνωστό καφέ στην πλατεία Συντάγματος.

Για το βιβλίο μίλησαν οι Ράνια Θρασκιά, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Μαρία Μπεκατώρου η οποία έχει κάνει και την αφήγηση του παραμυθιού σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου. Με θερμά λόγια για την φιλοζωία και τα σημαντικά μηνύματα του βιβλίου αλλά και για την αγάπη της συγγραφέως για τα ζώα μίλησαν οι αγαπημένες φίλες της συγγραφέως Τόνια Σωτηροπούλου και Ναταλία Γερμανού.

Η Κατρίνα Τσάνταλη είχε την τύχη να μεγαλώσει κοντά στη φύση και σε ένα περιβάλλον με πολλούς τετράποδους φίλους να τη συντροφεύουν, μίλησε με πολύ συγκίνηση για το πως την διαμόρφωσε αυτό ως άνθρωπο και της δημιούργησε την ανάγκη να γράψει ένα βιβλίο ώστε να περάσει αυτά τα σημαντικά μηνύματα σε μικρούς και μεγάλους για το πώς να σέβονται, να φροντίζουν και να αγαπούν τα ζώα. Ευχαρίστησε θερμά τους καλούς της φίλους και τους γονείς της που την βοήθησαν να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και υπέγραψε αφιερώσεις στα αντίτυπα όλων των παρευρισκομένων.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι Θέμης Γεωργαντάς, Μαρία Μπεκατώρου, Ράνια Θρασκιά, Σάντυ Κουστοσταμάτη, Μαίρη Συνατσάκη, Σάσα Σταμάτη, Μαρία Ηλιάκη, Ρεγγίνα Κουρή , Ανδρέας Κουρής, Μαριάννα Σμπώκου, Γωγώ Αυγερινοπούλου, Χριστίνα Μουστάκα, Μύρωνας Στρατής, Χρήστος Μάστορας,Ναταλία Γερμανού,Έλλη Κοκκίνου, Στέλλα Καλλή, ΤόνιαΣωτηροπούλου , Εβελύν Καζαντζογλου , Έλλη Κοκκίνου, Χριστίνα Ψωμιάδη, και Χριστίνα Κοντοβά.

Δείτε φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR