counter

Όλη η ελληνική showbiz στο λαμπερό party του OK! Δείτε φωτογραφίες και video

Όλη η ελληνική showbiz στο λαμπερό party του OK! Δείτε φωτογραφίες και video
Όλη η ελληνική showbiz στο λαμπερό party του OK! Δείτε φωτογραφίες και video

Τα πιο λαμπερά πρόσωπα της ελληνικής showbiz έδωσαν το "παρών" στο bar restaurant "Island" το βράδυ της Τρίτης 18 Ιουνίου. Το περιοδικό "OK!", γιόρτασε τα οκτώ χρόνια πολύ πετυχημένης κυκλοφορίας του με ένα υπέροχο party.

Οι προσκλήσεις είχαν σταλεί εδώ και αρκετές ημέρες, το ραντεβού είχε κλειστεί για τις 10 το βράδυ και οι καλεσμένοι άρχισαν να φτάνουν από νωρίς.

Όλη η ελληνική σόουμπιζ βρέθηκε στο party. Από το κόκκινο χαλί πέρασαν και φωτογραφήθηκαν: η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Μιμή Ντενίση, η Ναταλία Γερμανού, ο Γιώργος Λιάγκας, η Κατερίνα Καινούργιου, η Δούκισσα Νομικού, ο Κώστας Βουτσάς, η Ευγενία Μανωλίδου, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Άκης Πετρετζίκης, ο Θανάσης Πάτρας με την σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη, ο Κώστας Μαρτάκης, η Θωμαή Απέργη, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Ηλίας Βρεττός, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Ορέστης Τρίκας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Χρύσπα, η Εύη και η Μαρία Φραγκάκη, ο Κώστας Καραφώτης, η Στέλλα Καλλή, ο Νίκος Αναδιώτης με την εγκυμονούσα σύζυγό του, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Μπέσυ Μάλφα, η Ελένη Χατζίδου, ο Ιωσήφ Μαρινάκης, η Γωγώ Μαστροκώστα, ο Χάρης Σιανίδης, η Βάνα Μπάρμπα, ο Κώστας Γκρέκας, η Νικολέττα Καρρά, η Όλγα Λαφαζάνη, η Εύη Αδάμ, η Ελένη Καρποντίνη, η Νόνη Δούνια, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Κατερίνα Στικούδη, η Χριστίνα Σάλτη, η Φανή Δρακοπούλου, η Πατρίτσια Περιστέρη - Μίλικ, η Φανή Χαλκιά, η Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κρομμύδας, ο Κωνσταντίνος Γαλανός, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Ιωάννα Σουλιώτη, η Σόφη Πασχάλη, η Άννα Πρέλεβιτς και πολλοί ακόμα εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz.

Εκεί βρέθηκαν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1: Ο Θοδωρής Κυριακού Αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤ1, ο Στρατής Λιαρέλλης Γενικός Διευθυντής τηλεόρασης ΑΝΤ1, ο Alexander Holland Chief Operating officer Greece ANT1, η Κατερίνα Γκαγκάκη Διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Ομίλου ΑΝΤ1, ο Φάνης Ταμπάκης, Γενικός Διευθυντής της Daphne Communications και πολλοί άλλοι.

Η βραδιά ήταν υπέροχη, τα ποτά και τα εδέσματα πλούσια, ενώ οι Onirama ανέβηκαν στο stage, δίνοντας μια μοναδική συναυλία, που απόλαυσαν δεόντως όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Όπως είπε και ο Διευθυντής του OK!, Νίκος Γεωργιάδης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στο Τύπο, το περιοδικό διαγράφει εξαιρετική πορεία και μάλιστα κατάφερε να είναι ξανά πρώτο σε πωλήσεις και το 2013, μία χρονιά που ο τύπος δέχτηκε ισχυρό πλήγμα.

Δείτε το βίντεο με όλο το ρεπορτάζ της βραδιάς.

Ακολουθούν φωτογραφικά ρεπορτάζ με όλες τις λαμπερές εμφανίσεις και τα juicy ντεσού της βραδιάς.

Μείνετε συντονισμένοι.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR