counter

Όλη η αλήθεια για την ληστεία στον Γιάννη Πάριο

Όλη η αλήθεια για την ληστεία στον Γιάννη Πάριο
Όλη η αλήθεια για την ληστεία στον Γιάννη Πάριο

Γιάννης Πάριος

Ήταν τόσο μεγάλοι θαυμαστές του Γιάννη Πάριου που όταν έμαθαν ότι τα 40.000 ευρώ που είχαν αρπάξει από στενό συνεργάτη του ανήκαν στον τροβαδούρο του έρωτα, τα επέστρεψαν και μάλιστα στο ακέραιο.

Μάλιστα σε μία κίνηση μεγαλοψυχίας, ο Γιάννης Πάριος όχι μόνο τους συγχώρεσε, αλλά και ζήτησε να μην διωχθούν ποινικά. Όμως οι δράστες παραμένουν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Εspresso και την δημοσιογράφο Γιούλη Σταρίδα:

"Ο Γιάννης Πάριος και ο συνεργάτης του Στέργιος Θαλάσσης επέστρεφαν στην  Αθήνα από συναυλία στα Ιωάννινα στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012. Φτάνοντας έξω από  το σπίτι του τραγουδιστή στη Γλυφάδα, τρεις άγνωστοι άνδρες επιτέθηκαν στον  συνεργάτη του την ώρα που άνοιγε το πορτ μπαγκάζ και του πήραν έναν χαρτοφύλακα, που μέσα ήταν τα 40.000 ευρώ αλλά και προσωπικά έγγραφα του  τραγουδιστή".

Οι ληστές, όμως,  ήταν θαυμαστές του μεγάλου τραγουδιστή και έτσι όταν το έμαθαν θέλησαν να επιστέψουν τα χρήματα!

Όμως η αλλαγή στάσης του συνεργάτη του τραγουδιστή προκαλεί  ερωτηματικά... Στις τρεις καταθέσεις του είπε ότι οι τρεις Ρομά τον χτύπησαν με  κλωτσιές και μπουνιές για να του πάρουν τα χρήματα, ενώ στις 19 Δεκεμβρίου 2012 αναίρεσε τα όσα είπε, κάνοντας λόγο για υπερβολές στην περιγραφή του λέγοντας  χαρακτηριστικά ότι ήταν εξοργισμένος και σοκαρισμένος γιατί του πήραν τα χρήματα  που έπρεπε να δώσει και ήθελε να τους εκδικηθεί!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR