counter

Όλγα Πηλιάκη: "Τα μάτια μου είναι κόκκινα από την αϋπνία…"

Όλγα Πηλιάκη: "Τα μάτια μου είναι κόκκινα από την αϋπνία…"
Όλγα Πηλιάκη: "Τα μάτια μου είναι κόκκινα από την αϋπνία…"

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Στέλιος Χανταμπάκης ήταν ο τελευταίος παίκτης που συμπλήρωσε την ομάδα των διασήμων για το Survivor. Η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη, και τα δυο παιδάκια τους, έμειναν πίσω και ανυπομονούν για τη στιγμή που θα δουν τον άνθρωπό τους ξανά.

«Ο Στέλιος έφυγε ξημερώματα Τετάρτης. Τα μάτια μου είναι κόκκινα από την αϋπνία. Ευτυχώς έχω βοήθεια, είναι κοντά οι γονείς μου. Απλά το βράδυ έχουμε ένα θέμα με τον ύπνο και με τη μικρή και με τον γιο μου, που θέλει να κοιμόμαστε αγκαλιά» δήλωσε η ολυμπιονίκης στη Νίκη Κώτσου και την Real Life.

Διαβάστε επίσης: Ο Στέλιος Χανταμπάκης εμφανίστηκε ξαφνικά στο Instagram, ενώ βρίσκεται στο Survivor: Δείτε το μήνυμα που στέλνει

«Ήταν πολύ της τελευταίας στιγμής. Τον Στέλιο τον κάλεσαν την Κυριακή το βράδυ, οι υπόλοιποι έφευγαν  τη Δευτέρα. Ήταν να φύγει την Τρίτη αλλά δεν βρήκαν εισιτήριο και έφυγε τα ξημερώματα της Τετάρτης. Με πήρε τηλέφωνο όταν έφτασε, όλα ήταν εντάξει, αλλά τώρα τους έχουν πάρει τα κινητά, οπότε πλέον δεν έχουμε καθόλου επικοινωνία. Περιμέναμε να τον δούμε στην τηλεόραση. Ειδικά ο γιος μας περίμενε πώς και πώς!» καταλήγει.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR