counter

Όλγα Ντάλλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM και το σχόλιο του συντρόφου της, Στυλιανού

Όλγα Ντάλλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM και το σχόλιο του συντρόφου της, Στυλιανού
Όλγα Ντάλλα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον τελικό του GNTM και το σχόλιο του συντρόφου της, Στυλιανού

Τίτλους τέλους έριξε το βράδυ της Δευτέρας ο τέταρτος κύκλος του GNTM στο Star, με τον τελικό να είναι γυναικεία υπόθεση και τη Κυβέλη Χατζηευστρατίου να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Η Κυβέλη συγκέντρωσε 169 βαθμούς έναντι 162 της Όλγας και 150 του Κωνσταντίνου.

Το 19χρονο μοντέλο, εκτός από τον σπουδαίο τίτλο κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka, αλλά και κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels! Και φυσικά, τη συνεργασία με το Elite Models London, που προσφέρει ένα συμβόλαιο για τον νικητή  ή τη νικήτρια του GNTM 4!

Λίγη ώρα μετά τον τελικό, η φιναλίστ, Όλγα Ντάλλα επέστρεψε στο Instagram και σε ένα μακροσκελές της μήνυμα έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό: «Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τελει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ολη την διάρκεια του διαγωνισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official. Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα».

Στη συγκεκριμένη ανάρτηση σχόλιο έκανε και ο σύντροφός της, Στυλιανός, που έγραψε στην αγαπημένη του: «Είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου!!!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olga Ntalla (@olga_ntalla)

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR