counter

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα

Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα
Όλγα Κεφαλογιάννη: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Gala» και τη δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά μιλώντας πρώτη φορά για τη νέα σχέση της με τον Μίνωα Μάτσα.

«Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον. Εκεί που έχεις κάνει το πρόγραμμά σου και λες «αποκλείεται» και «ποτέ» , τότε είναι που συμβαίνουν όλα. Οφείλουμε να δεχόμαστε τις ανατροπές. Αυτή είναι άλλωστε και η μαγεία της ζωής» τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Είναι αλήθεια ότι όταν πρωτογνωριστήκατε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν ήξερε ποια ήσουν;

Αυτό ισχύει. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμής αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα. Έχει γράψει πολύ ωραία μουσική τόσο για το θέατρο όσο και για τον κινηματογράφο, αλλά και πολλά τραγούδια που τραγουδάμε όλοι μας, αλλά πολύς κόσμος ίσως αγνοεί ότι είναι δικά του.

Πολιτική και τέχνη δεν είναι όμως δύο αντίθετοι κόσμοι;

Είναι ωραίο να συναντιούνται τα φαινομενικά αντίθετα και να εμπλουτίζονται. Είναι ένας πολύ εποικοδομητικός τρόπος εξέλιξης των πραγμάτων.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR