counter

Όλγα Φαρμάκη: Ντύθηκε "Μαρία η άσχημη" και βγήκε

Όλγα Φαρμάκη: Ντύθηκε "Μαρία η άσχημη" και βγήκε
Όλγα Φαρμάκη: Ντύθηκε "Μαρία η άσχημη" και βγήκε

Η Όλγα Φαρμάκη ίσως να σκέφτηκε πως θέλει να πετάξει από πάνω της τον τίτλο της "καυτής και sexy" και να υιοθετήσει το στιλ της Μαρίας της άσχημης, της απλής κοπέλας που ντρέπεται να κοιτάξει άντρα στα μάτια! Εξηγείται βέβαια και αλλιώς το ντύσιμο που έκανε, αφού πήγε σε fashion show που πραγματοποιήθηκε σε νυχτερινό club και θέλησε να υποταχθεί στις τελευταίες προσταγές της μόδας παρότι δεν της ταιριάζουν, αφού άλλη είναι η Όλγα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Kαι εντάξει αυτό το στιλ είναι μόδα και το βλέπουμε σαν τάση στις σελίδες περιοδικών, αλλά το να βλέπουμε την Όλγα Φαρμάκη με μακριά φούστα, πουκάμισο κουμπωμένο ως πάνω, καζάκα και γυαλιά, κάπως 'μας κλωτσάει", μιας και μας έχει συνηθίσει στο ακριβώς αντίθετο.

Βέβαια από την άλλη κατανοούμε το να θέλει να αλλάξει προφίλ, μιας και τα χρόνια περνάνε και το κορίτσι είναι σε μόνιμη σχέση, με τον επιχειρηματία Γιώργο Γιγουρτάκη,  αλλά η αλλαγή ήταν απότομη για εμάς. Ωστόσο όσο και να προσπαθεί η Όλγα είναι τόσο όμορφο κορίτσι που δεν μπορεί να βγει άσχημη!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR