counter

Όλγα Δαμάνη: Δείτε ποια είναι η αμίλητη γιαγιά στο "Κάτω Παρτάλι"

Όλγα Δαμάνη: Δείτε ποια είναι η αμίλητη γιαγιά στο "Κάτω Παρτάλι"
Όλγα Δαμάνη: Δείτε ποια είναι η αμίλητη γιαγιά στο "Κάτω Παρτάλι"

Όλγα Δαμάνη

Είναι η γιαγιά που έχει πιει το “αμίλητο νερό” στο Κάτω Παρτάλι και που ακόμη κανένας από τους τηλεθεατές δεν έχει ακούσει τη φωνή της ενώ όλοι αναμένουν να δουν αν θα υπάρξει ανατροπή στα επόμενα επεισόδια και αν τελικά η αμίλητη φιγούρα που ζει μέσα στο σπίτι της Μοσχούλας.

Η Όλγα Δαμάνη βρίσκεται στο χώρο της υποκριτικής 40 χρόνια τώρα, με δάσκαλο τον Κάρολο Κουν στο Θέατρο Τέχνης και το Θάνο Κωτσόπουλο στο Εθνικό. Έχει στο βιογραφικό της πολλές σημαντικές συνεργασίες τόσο στη μικρή όσο και στη μεγάλη οθόνη. Οι “Νύφες”, τα “Βαμμένα Κόκκινα μαλλιά”, η “Πρόβα Νυφικού”, το “Λόγω Τιμής” είναι κάποιες από τις δουλειές που έχουμε δει την ταλαντούχα ηθοποιό.

Η Όλγα Δαμάνη συμμετείχε και στη μεγάλη παραγωγή του Mega “Το Νησί” και υποδυόταν τη Φωτεινή Αγγελοπούλου σε μεγάλη ηλικία (ήταν η κολλητή της Μαρίας Πετράκη, της μεγαλύτερης κόρης της Ελένης και του Γιώργη, ρόλο που έκανε ως ενήλικας η Γιούλικα Σκαφιδά).

Αν και δεν υπήρξε ποτέ πρωταγωνίστρια κατάφερνε πάντοτε να αφήνει το στίγμα της με τους ρόλους της. Η ίδια εξομολογήθηκε στο περιοδικό YOU πως το “Νησί” και το “Κάτω Παρτάλι” έχουν χαραχτεί στη ζωή της και αποκάλυψε ότι θα αργήσουμε πολύ να ακούσουμε τη φωνή της καθώς υπολογίζεται ότι η αμίλητη γιαγιά από το Κάτω Παρτάλι θα μιλήσει στο 9ο ή το 10ο επεισόδιο. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR