counter

Όλες οι μαμάδες της showbiz με τα παιδάκια τους, στο party του γιου της Έλλης Κοκκίνου! Δείτε φωτογραφίες στο FTHIS.GR

Όλες οι μαμάδες της showbiz με τα παιδάκια τους, στο party του γιου της Έλλης Κοκκίνου! Δείτε φωτογραφίες στο FTHIS.GR
Όλες οι μαμάδες της showbiz με τα παιδάκια τους, στο party του γιου της Έλλης Κοκκίνου! Δείτε φωτογραφίες στο FTHIS.GR

Από την Μαίρη Παλιαλέξη

Τα 5 του χρόνια έκλεισε πριν 10 μέρες ο γιος της Έλλης Κοκκίνου και η περήφανη μαμά, διοργάνωσε ένα super καλοκαιρινό, παιδικό party στον παιδικό σταθμό που διατηρεί, στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.

Οι επώνυμες φίλες της μαμάδες με τα παιδάκια τους, άρχισαν σιγά σιγά να φτάνουν το Σάββατο το απόγευμα στο Happy faces και πολλές χαρούμενες φατσούλες ευχήθηκαν στον μικρό Αλέξανδρο, να τα εκατοστήσει.

Η Φαίη Σκορδά με τον 2 ετών γιο της Γιάννη, η Όλγα Λαφαζάνη με την 2χρονη Αλεξάνδρα Μαρία, η Μαριέττα Χρουσαλά με την 7 μηνών Μάργκω, η εγκυμονούσα Σίσσυ Χρηστίδου με τον 5 ετών Φίλιππο Ραφαήλ, η Μαρία Κορινθίου με την 4,5 ετών Ισμήνη, η Πέγκυ Ζήνα με την 1,5 έτους Ηλέκτρα, η Δέσποινα Καμπούρη με την 2 ετών Έλενα, ήταν οι celebrities μαμάδες που βρέθηκαν στο κάλεσμα της Έλλης Κοκκίνου.

Ακόμη πολλοί συμμαθητές του Αλέξανδρου, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, οι νονοί του Τζένη Μπότση και Πάυλος Σταματόπουλος και ο καλός της φίλος Μάνος Μαγιάτης με την κούκλα σύντροφό του.

Το party τα είχε όλα! Σαπουνόφουσκες που τις κυνηγούσαν τα παιδιά στον κήπο του παιδικού σταθμού, ένα τεράστιο μπαλόνι που όταν το έσπασε ο εροτάζοντας, δεκάδες μικρά μπαλονάκια ανέβηκαν στον ουρανό, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από τις εκπαιδεύτριες του παιδικού σταθμού και μία τεράστια τούρτα Angry Birds.

Στον παιδικό σταθμό της Έλλης Κοκκίνου, είχε γιορτάσει πρόσφατα, τα γενέθλια του γιου της και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, όπως και πολλές άλλες επώνυμες μαμάδες.

Οι ίδιες μαμάδες που πριν ένα μήνα είχαν βρεθεί και πάλι σε παιδικό party, σε αυτό της Όλγας Λαφαζάνη και στα γενέθλια της μικρής Αλεξάνδρας είχαν πολλά να πουν για τα μικρά τους και έδωσαν ραντεβού για να συναναντηθούν ξανά όλες μαζί στη βάπτιση της μικρής Μάργκω, κόρης της Μαριέττας Χρουσαλά, στις 15 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ στην εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR