counter

Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου

Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου
Όλες οι λεπτομέρειες του μυστικού τους γάμου

Lively_Reynolds

Aπό την Πέπη Τυλιγάδη

Μπορεί να κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους δημοσιογράφους του εξωτερικού με τον top secret γάμο τους, αλλά οι πληροφορίες για την τελετή δεν θα μπορούσαν να μείνουν μυστικές για πολύ καιρό!

Η 25χρονη Blake Lively, αν και μούσα του σχεδιαστή Karl Lagerfeld, επέλεξε να φορέσει νυφικό του διάσημου οίκου "Marchesa" και να το συνδυάσει με υπέροχα πέδιλα που σχεδίασε ειδικά για εκείνη ο αγαπημένος της σχεδιαστής, Christian Louboutin.

Το νυφικό, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κοσμούσαν μικρά κρύσταλλα και ροζ κεντήματα, ενώ στο μπούστο είχε μεταξωτό και τούλινο ντραπέ. Οι παράνυφες φίλες της φόρεσαν μεταξωτά φορέματα διακοσμημένα με τα ίδια κρύσταλλα, σχεδιασμένα και πάλι από τον οίκο "Marchesa".

Ο γαμπρός Ryan Reynolds, που με ό,τι κι αν ντύσει τους κοιλιακούς του δείχνει απλά υπέροχος, επέλεξε κουστούμι του οίκου "Burberry" και δερμάτινες τιράντες, σχεδιασμένα από τον καλό του φίλο, Christopher Bailey.

Οι βέρες που φόρεσε το ζευγάρι ήταν του γνωστού οίκου κοσμημάτων Lorraine Schwartz.

Αυτό που μας έκανε έκπληξη είναι ο χώρος που επέλεξαν να κάνουν τη δεξίωση. Το ερωτευμένο ζευγάρι, που είναι μαζί περίπου ένα χρόνο, παντρεύτηκε στο κτήμα Boone Hall της πόλης Charleston στη Νότια Καρολίνα. Και σας είναι γνωστό, διότι το έχετε δει στην ρομαντική ταινία του 2004 "The Notebook" με πρωταγωνιστές την Rachel McAdams και τον Ryan Gosling.
Lively_Reynolds

Η τελετή έγινε σε ένα "ρουστίκ αχυρώνα", ενώ η δεξίωση κάτω από τέντες μέσα στο κτήμα. "Από την εγκάρδια τελετή μέχρι την κομψή δεξίωση και το διασκεδαστικό πάρτι, ήταν μια πραγματικά μαγευτική γιορτή", δήλωσε η διάσημη μαγείρισσα της Αμερικής Martha Stewart, που είχε αναλάβει την οργάνωση της εκδήλωσης μαζί με τη διοργανώτρια γάμων, Tara Guérard. Η πολύ καλή φίλη της Blake, η βρετανή τραγουδίστρια Florence Welch, ερμήνευσε για το ζευγάρι τρία τραγούδια στο πάρτι που ακουλούθησε.

Παρά τις προβεβλημένες σχέσεις της ηθοποιού με τον συμπρωταγωνιστή της στο "Gossip Girl", Penn Badgley, αλλά και το σύντομο ειδύλλιο με τον  Leonardo Di Caprio, αυτός είναι ο πρώτος της γάμος της Lively. Αντίθετα, για τον 35χρονο Ryan Reynolds αυτή ήταν ο δεύτερη φορά που αντάλλαζε όρκους αγάπης, αφού το 2008 παντρεύτηκε την ηθοποιό Scarlett Johansson.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας, "Green Lantern", την άνοιξη του 2010, όπου η Blake υποδυόταν το "αντικείμενο του πόθου" του Reynolds.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR