counter

Όλες οι λεπτομέρειες για το prive party της Μαρίας Μενούνος, στην Αθήνα!

Όλες οι λεπτομέρειες για το prive party της Μαρίας Μενούνος, στην Αθήνα!
Όλες οι λεπτομέρειες για το prive party της Μαρίας Μενούνος, στην Αθήνα!

Από την Νάνσυ Παραδεισανού


Ένα prive party, exclusive για φίλους και πολύ στενούς συγγενείς της, ετοιμάζεται να δώσει η Μαρία Μενούνος κατά την παραμονή της στην Αθήνα. 

Η πανέμορφη Ελληνίδα παρουσιάστρια που μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό, έρχεται στην Ελλάδα την Παρασκευή το απόγευμα, συνοδευόμενη από τον επί 15 χρόνια σύντροφό της, Keven Undergaro. H Μαρία Μενούνος θα είναι μία από τις 3 νονές της κόρης των Μαριέττα Χρουσαλά και Λέοντα Πατίστα. Η βάφτιση όπως σας έχει ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ το FTHIS.GR στο OLGAS BLOG, θα γίνει το Σάββατο το απόγευμα στη Βουλιαγμένη.

Το prive party της Μαρίας Μενούνος θα γίνει την Κυριακή στις 21:30 η ώρα στο PAUSA restaurant στο Μαρούσι και η quest list θα περιλαμβάνει ονομαστικά το πολύ 80 άτομα.

Αυτό που θέλει η Μαρία είναι κατά την παραμονή της στην Ελλάδα να προλάβει να δει όλους της τους φίλους στην Αθήνα. Εννοείται ότι ανάμεσα στους καλεσμένους της θα είναι και οι "φρέσκοι" κουμπάροι της Μαριέττα και Λέοντας. Τη Δευτέρα αναχωρεί με τον σύντροφό της για το χωριό της, το Άκοβο στην Αρκαδία, για να περάσει μαζί με τους γονείς της και τους συγγενείς της, τις υπόλοιπες διακοπές της, αφού πρέπει να επιστρέψει στο Los Angeles και στις υποχρεώσεις της στο extratv .

Η παρουσιάστρια γιόρτασε πριν λίγες ημέρες στις 8 Ιουνίου, τα 35α γενέθλιά της στο L.A με ένα μεγάλο party, όπου ήταν καλεσμένοι Χολυγουντιανοί stars. Ανάμεσά τους, ο διασημότερος blogger Perez Hilton, η Khloe Kardashian, η μαμά της Kris Jenner και πολύ στενοί της φίλοι. Μάλιστα το make up όλων των καλεσμένων είχε επιμεληθεί διάσημη εταιρία καλλυντικών και όλοι χόρευαν σε Χαβανέζικους ρυθμούς, απολάμβαναν πλούσια εδέσματα και έπιναν jelly shots.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR