counter

Όλες οι εμφανίσεις στο 4o live του DWTS 3. Η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (video)

Όλες οι εμφανίσεις στο 4o live του DWTS 3. Η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (video)
Όλες οι εμφανίσεις στο 4o live του DWTS 3. Η Λάουρα Νάργες και η Ντορέττα Παπαδημητρίου συγκέντρωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (video)

DWTS3 4o live

Έλενα Παπαβασιλείου

Η Έλενα Παπαβασιλείου άνοιξε τον... χορό του 4ου live του DWTS χορεύοντας samba. Όπως είπε η ίδια σε αυτό τον χορό “Θέλω να πετάξω” και εμείς θα συμπληρώσουμε ότι με την εντυπωσιακή και sexy της έναρξη…. πέταξε τα μάτια όλων έξω!  Η επιτροπή αυτό που της επισήμανε ήταν ότι πρέπει να απελευθερωθεί κι άλλο.  Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 30 βαθμοί με τα 6άρια να έχουν την τιμητική τους.

 

Νίκος Αναδιώτης

Ο Νίκος Αναδιώτης σαν άλλος κυνηγός ξεσήκωσε το κοινό του DWTS3 με το mambo του και τους κοιλιακούς τους που βγήκαν στη φόρα μόλις ο ηθοποιός έβγαλε το πουκάμισό του. Μπορεί να δυσκολεύτηκε στο λίκνισμα όπως είπε ο ίδιος ωστόσο “επιστράτευσα το γδύσιμο”. Η επιτροπή παραδέχθηκε ότι απόλαυσε το θέαμα που προσέφεραν ως ζευγάρι. Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 27 βαθμούς με τα 5άρια να κάνουν την εμφάνισή τους.

Γιάννης Αϊβάζης

O Γιάννης Αϊβάζης παρά τα όσα άκουσε από τηλεκριτικούς και όχι μόνο, φαίνεται πως δεν το έβαλε κάτω! Ίσα- ίσα  χόρεψε mambo όσο καλύτερα μπορούσε και έδειχνε να το απολαμβάνει πάρα πολύ. Μάλιστα η κριτική επιτροπή του αναγνώρισε ότι έκανε καλύτερη προσπάθεια, ωστόσο η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 25 βαθμοί, με τις ρακέτες των κριτών να δείχνουν μόνο τον αριθμό 5.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες είπε για το samba “βρήκα τον χορό που επιτέλους μπορώ να τα κουνήσω!» και τα… παρακούνησε! Με το που μπήκε η εισαγωγή του τραγουδιού η Λάουρα άρχισε να κουνά τους γοφούς της με τέτοια ταχύτητα και ο  κόσμος την χειροκροτούσε ασταμάτητα! Ήταν τόσο καλή η εμφάνισή της που ο Γιάννης Λάτσιος της είπε ότι ήταν “εξαιρετική”! Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 35 βαθμοί  με το πρώτο 8άρι να κάνει την εμφάνισή του. Μάλιστα η Λάουρα Νάργες συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία για το φετινό show.

Γιώργος Τσαλίκης

Ο Γιώργος Τσαλίκης έφερε το καλοκαίρι με την εκρηκτική του εμφάνισή χορεύοντας mambo και παρά τους 8 βαθμούς Κελσίου που δείχνει αυτή την ώρα το θερμόμετρο, με το χορευτικό του η θερμοκρασία στο studio χτύπησε κόκκινο!  Χαρακτηριστικά είπε ο ίδιος για την εμφάνισή του “ήταν η ζωή μου κόλαση και την έκανες απόλαυση”.  Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 30 βαθμοί με τα 6άρια να έχουν τον πρώτο λόγο.

Ηλίας Βρεττός

Ο Ηλίας Βρεττός έκανε την έκπληξη! Αφού τραγούδησε ακαπέλα αμέσως μετά το έριξε στο mambo! Ο τραγουδιστής από πριν  παραπονιόταν ότι “αυτό δεν είναι mambo είναι oriental” και από ότι φάνηκε δεν ήταν ο καλύτερός του χορός! Ο Αλέξης Κωστάλας ήταν αποστομωτικός “Κούνα το λίγο παραπάνω!”. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε  ήταν 31 βαθμοί με ένα 7άρι να κάνει την εμφάνισή του.

Βάσια Τριφύλλη

Η Βάσια Τριφύλλη χόρεψε (το!) σουξέ του καλοκαιριού και τα έδωσε όλα με ένα κατακόκκινο φόρεμα γεμάτο κρόσσια. Χόρεψε, σιγοτραγούδησε το “Ai se eu te pego” και αμέσως μετά το τέλος της χορογραφίας κάθισε να ξαποστάσει  στην πολυθρόνα σκηνικό που στήθηκε για την χορογραφία.  Η επιτροπή είχε μόνο καλά λόγια να πει για την εμφάνισή της ενώ η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 26  βαθμοί.

Κέλλυ Κελεκίδου

Τέτοια χαρά πήρε η Κέλλυ Κελεκίδου που θα χόρευε samba μέχρι που ανακάλυψε  την αποκριάτικη στολή της βραζιλιάνας που είχε από το γυμνάσιο. Ευτυχώς για τους τηλεθεατές η Κέλλυ δεν εμφανίστηκε με εκείνη την στολή αλλά με μια πολύ εντυπωσιακή και sexy. Η τραγουδίστρια κουνήθηκε για τα καλά και μαζί με τους γοφούς και το στήθος της, κουνήθηκαν και τα ατελείωτα κρόσσια της στολής της.  Η κριτική που δέχθηκε ήταν εξαιρετική και η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 31 βαθμοί. 

 

Σπύρος Σούλης

Ο Σπύρος Σούλης αναμφισβήτητα λικνίστηκε καταπληκτικά στους ρυθμούς του mambo και σαν άλλος Ricky Martin χόρεψε μέχρι τελικής πτώσης. Η αλήθεια είναι πάντως,  πως πτώσεις είχε στις πρόβες με το κεφάλι της, μόνο  η παρτενέρ του! Ωστόσο ο Σπύρος Σούλης ως πραγματικός gentleman είπε ότι με τέτοια γυναίκα δίπλα σου στεναχωριέσαι να την βλέπεις να χτυπάει και να ευθύνεσαι εσύ για αυτό. Παρ’ όλ’ αυτά  το Mambo τους κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής και η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν 33 βαθμοί με πολλά 7άρια να φιγουράρουν στις ρακέτες των κριτών.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ντύθηκε γοργόνα για την εμφάνισή της αλλά τα βρήκε λίγο σκούρα στη samba, όπως είπε και η ίδια. Ωστόσο αν και η ηθοποιός δυσκολεύτηκε να μάθει τη χορογραφία τελικά κέρδισε τις εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής. Η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν 35 βαθμοί με ένα 8άρι φιγουράρει στην ρακέτας της Κάτιας Δανδουλάκη. 

Κώστας Κρομμύδας

Ο Τρικαλινός χορευτής, Κώστας Κρομμύδας πήγε…Κούβα και το ταξίδι αυτό του ταίριαξε γάντι. Τελικά ο ηθοποιός  έχει αναδειχθεί σε μεγάλο ταλέντο στον χορό και όπως αποκάλυψε ο Κώστα Κρομμύδας το mambo είναι ένας χορός που τους αρέσει πολύ. Μάλιστα δεν δίστασε να ζητήσει από την επιτροπή μέχρι και 10άρ ι αλλά για χάρη της παρτενέρ του Άννας, που γιόρταζε. Το ζευγάρι απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισή του. Η βαθμολογία που συγκέντρωσαν ήταν  33 βαθμοί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR