counter

Όλα τα do's and don'ts για τα φρύδια σας

Όλα τα do's and don'ts για τα φρύδια σας
Όλα τα do's and don'ts για τα φρύδια σας

Το κεφάλαιο φρύδια δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει απασχολήσει όλες κατά καιρούς.

Πόσες φορές δεν πήγαμε κάπου να μας τα φτιάξουν και μας τα λέπτυναν πολύ ή δεν τους έδωσαν σχήμα;

Πόσες φορές προσπαθήσαμε μόνες μας να τα φτιάξουμε και τελικά μετά από πολύ ώρα καταλάβαμε ότι τα έχουμε στραβά?

Προσωπικά λόγο δουλειάς γνωρίζω ότι τα φρύδια αποτελούν  spot στο πρόσωπο και πρέπει να είναι πάντα σωστά βγαλμένα για να τονίζονται σωστά οι γωνιές του προσώπου και το μακιγιάζ να φαίνεται καλυτέρα.

Πριν λίγες μέρες βρέθηκα στο ινστιτούτο της Χριστίνας Σαράντη στο  Tips To Toes  και επειδή τα φρύδια ξέρω ότι είναι το αγαπημένο της κομμάτι και επειδή σε  όσα μου έχει πει για αυτά στο τέλος έχω καταλάβει πόσο καλύτερα δείχνουν της ζήτησα να μου πει τα  do's and don'ts με πολύ απλά λόγια για να σας μεταφέρω γιατί πραγματικά θεωρώ πως τα φρύδια είναι πολύ σημαντικά στο πρόσωπο.

  • τα φρύδια πρέπει πάντα να αρχίζουν από τον έσο κανθό του ματιού και να τελειώνουν εκεί που τελειώνει και το μάτι. Ποτέ πιο πριν γιατί μικραίνουν τα μάτια μας
  • το μπροστινό κομμάτι του φρυδιού και δεν πρέπει ποτέ να το πειράζουμε γιατί αυτό θεωρείτε η βάση του φρυδιού και μετά από αυτό αρχίζουμε ουσιαστικά να σχηματίζουμε.
  • Το τόξο το σχηματίζουμε από εκεί ουσιαστικά που τελειώνει η κόρη του ματιού και προς τα πάνω. Αν το κάνουμε πριν βγαίνουν στρογγυλά
  •  Δεν πρέπει το τελείωμα του φρυδιού να πλησιάζει πάρα πολύ τα το μέτωπο για να ξεχωρίζουν και οπτικά να διακρίνονται σωστά όλες οι ζώνες του προσώπου.
  • Το μέγεθος του φρυδιού πέρα από την μόδα πάντα εξαρτάτε και από το πόσο πυκνό η αραιό φρύδι έχουμε. Ποτέ δεν το λεπταίνουμε πολύ κυρίως όσες έχουν μεγάλο πρόσωπο και αυτές που έχουν μικρό δεν πρέπει να το έχουν πολύ φαρδύ.
  • Τα φρύδια δεν είναι κανόνας ότι τα βγάζουμε μόνο από κάτω. μπορούμε και από πάνω γιατί πολλές φορές δεν πρέπει να λεπτύνουμε τη βάση και απλά να μυήσουμε όγκο ή πάχος από πάνω. Σημασία έχει πάντα το τελικό σύνολο.
  • Καλό είναι να αποφεύγεται να τα βάφετε με μολύβι είναι πολύ καλύτερα και πιο φυσικό αποτελεσμα αν  γεμίζετε με μια σκιά το εσωτερικό του φρυδιού.
  • Αν έχετε μάτια που είναι πιο «φουσκωτά» καλό είναι το φρύδι σας να μην τελειώνει πανό από το φούσκωμα αλλά λίγο πριν για μην φαίνεται ο όγκος.
  • Όσες τριχουλες πετανε δεν τις βγάζουμε αν είναι να μας λεπτύνουν το σχήμα τις κόβουμε αφού τα χτενίσουμε προς τα πάνω.

Κορίτσια μου αυτές τις συμβουλές μου έδωσε η Χριστίνα και σας τις μεταφέρω ελπίζοντας ότι θα σας φανούν και εσάς χρήσιμες γιατί η αλήθεια είναι ότι από τότε που τα εφάρμοσε αυτά σε μένα κατάλαβα πόσο σημαντικά είναι τα σωστά βγαλμένα φρύδια μ καθαρές γραμμές..

Με την συνεργασία της Χριστίνας Σαράντη - Αισθητικός

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR