counter

Όλα τα "αστέρια" του ΑΝΤ1 στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος!

Όλα τα "αστέρια" του ΑΝΤ1 στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος!
Όλα τα "αστέρια" του ΑΝΤ1 στην επίσημη παρουσίαση προγράμματος!

Μια λαμπερή βραδιά με όλα τα "αστέρια" οργάνωσε ο όμιλος Αντ1 για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Με «moto» «τα ωραιότερα πράγματα είναι στον Αντ1» τα στελέχη του καναλιού, υποδέχτηκαν παρουσιαστές, ηθοποιούς, δημοσιογράφους και σε μια «οικογενειακή» προβολή καλοσώρισαν την καινούρια σεζόν που ξεκινάει.

Το πρόγραμμα του Αντ1 κόντρα στους δύσκολους καιρούς, θα είναι πλούσιο, γεμάτο από ψυχαγωγία, ενημέρωση, σειρές, παιχνίδια και ταινίες.

Φαντασμαγορικά show όπως το «Dancing with the stars», και το «Υour face sound familiar», αλλά και καινούριες αφίξεις όπως το «Splash» και το «The Voice» αναμένεται να μας κρατήσουν συντροφιά τα βράδια του χειμώνα.

Τηλεοπτικές σειρές όπως το «Μπρούσκο», το «Βαλς με 12 θεούς» και η καινούρια πρόταση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, με τίτλο «Τρίχες» έρχονται δυναμικά αποδεικνύοντας ότι οι ελληνικές σειρές έχουν προτεραιότητα στην τηλεόραση.

Στην όμορφη αυτή βραδιά το παρών έδωσαν και η παρέα από «ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ», χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος απουσίασε γιατί ήταν άρρωστος, τα «Καρντάσιανς» Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Μπεκατώρου και Δημήτρης Σατρόβας, το «Όλα 14», το «Κράτα γερά», η Δούκισσα Νομικού, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι.

Στην μεγάλη αυτή οικογένεια του Αντ1 είδαμε και την Ναταλία Γερμανού που εντάχθηκε και αυτή στο δυναμικό του σταθμού και θα παρουσιάσει την εκπομπή «Η Γερμανού ξανάρχεται».

Για το νέο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού μίλησαν τα στελέχη του καναλιού στην κάμερα της εκπομπής «ΤΟ ΠΡΩ1ΝΟ». Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Αντ1 Θοδωρής Κυριακού, ο Γενικός Διευθυντής του Αντ1 TV Στρατής Λιαρέλης, η Μαρί Κυριακού, δημιουργός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Με αγάπη», ο Διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος και η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Κατερίνα Γκαγκάκη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR