counter

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα!

Όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα!
Όλα όσα έγιναν στο πάρτι γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα!

Ένα υπερπολυτελές πάρτι οργανώθηκε στο Σκορπιό για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων της Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, κόρης του μεγιστάνα Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ, την Τετάρτη 4 Ιουνίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso o Σκορπιός φωτίστηκε και τα φωτορυθμικά & ειδικά λέιζερ που είχαν στηθεί στη μεγάλη πίστα στο λιμάνι δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Στα decks ανέβηκαν γνωστοί dj από την Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο και έδωσαν τον ρυθμό της βραδιάς.

Όσοι βρέθηκαν στην παραλία παρακολούθησαν show με jet ski και άλλα θαλάσσια extreme sports, ενώ ακολούθησε το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού. Το «παρών» έδωσαν εκλεκτοί καλεσμένοι: ο Αλβέρτος του Μονακό, η Σαρλότ Κασιράγκι, οι παίκτες και η τεχνική  ηγεσία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό, Ρώσοι και Αμερικάνοι επιχειρηματίες, μοντέλα και η Μiss Ρωσία 2009 αλλά και συμφοιτητές και συνάδερφοί της.

Σύμφωνα με το lefkadapress.gr λίγο πριν την έναρξη του πάρτυ γενεθλίων της Εκατερίνα, ένας τραυματισμός γυναίκας του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας ανάγκασε ελικόπτερο να μεταβεί στο νοσοκομείο της Λευκάδας. Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Λευκάδας και οι γιατροί παρέλαβαν την τραυματία η οποία είχε χτυπήσει στο πόδι.

Δείτε το ρεπορτάζ του Happy Day για το θέμα.

Πηγή φωτογραφιών: Lefkasnews.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR