counter

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 - Φωτογραφίες

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 - Φωτογραφίες
Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 - Φωτογραφίες

Καινοτόμες τηλεοπτικές προτάσεις, ελληνικές παραγωγές σε μυθοπλασία, ψυχαγωγία, ενημέρωση, σατιρικές, οικογενειακές εκπομπές, ένα top ριάλιτι περιπέτειας και κορυφαίες ξένες ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή, συνθέτουν μεταξύ άλλων το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, για τη σεζόν 2017-18

Με φανερά ανανεωμένο πρόσωπο, υποδέχθηκε ο ΑΝΤ1 τους εκπροσώπους του Τύπου, της διαφημιστικής αγοράς και του επιχειρηματικού κόσμου, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού προγράμματος για τη σεζόν 2017-18, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, στη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση.

Η φετινή τηλεοπτική πρόταση του σταθμού, αντανακλά την εξέλιξή του σε ένα κανάλι σύγχρονο σε όλα τα επίπεδα: τόσο στην εικόνα, όσο και στο περιεχόμενο. Η παρουσίαση προσέφερε μία πρώτη γεύση από το διαφορετικό και ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, που μας επιφυλάσσει φέτος ο ΑΝΤ1. Ένα πρόγραμμα γεμάτο καινοτόμες προτάσεις, δυνατές σειρές και πρωτότυπες παραγωγές.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων οι, Θοδωρής Κυριακού, ANTENNA GROUP CEΟ, Τάσος Μιχαλάκης, ANT1 TV CEO, Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing & Επικοινωνίας ΑΝΤ1 TV και Στρατής Λιαρέλλης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Διοίκησης Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου προγράμματος παρευρέθησαν επίσης, πολλά στελέχη του σταθμού και του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, αλλά και δημοφιλή πρόσωπα που πρωταγωνιστούν φέτος στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, παρουσιαστές, δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και δημιουργοί των νέων σειρών και εκπομπών, γεμάτοι φρεσκάδα, ζωντάνια, δυναμισμό και φωτεινά χαμόγελα.

Ο Τάσος Μιχαλάκης, ANT1 TV CEO, κάνοντας μία σύντομη αναφορά στην εντυπωσιακή αρχή της παρουσίασης, μας περιήγησε στην τηλεοπτική χρονιά που έρχεται και δήλωσε σχετικά: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρισκόμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε όχι απλά ένα πρόγραμμα, αλλά μία κατάθεση ψυχής από όλους τους ανθρώπους του ΑΝΤ1. Το 2016 ήταν μια ιδιαίτερα απαιτητική χρονιά που χρειάστηκε από την ομάδα μας, αποφασιστικότητα, ψυχραιμία, διαρκή δράση, ομαδική δουλειά και έξυπνες κινήσεις. Για το 2017, πραγματοποιήσαμε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις των τελευταίων ετών, στην παραγωγή τηλεοπτικού προγράμματος και συνεχίζουμε να δουλεύουμε αποφασιστικά και συστηματικά, με έμφαση στην καινοτομία, με θετική σκέψη για την αντιμετώπιση των προκλήσεων, στοιχεία που συνιστούν την προσωπικότητα του Ηγέτη και που θέλουμε να εκφράζουμε προς κάθε κατεύθυνση.  Στόχος μας

είναι  να προσφέρουμε το καλύτερο και το πιο καινοτόμο πρόγραμμα, να συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση την επένδυση  στα ψηφιακά μέσα, να συνεχίσουμε να δημιουργούμε σύγχρονα, ποιοτικά προϊόντα που αγγίζουν τις καρδιές των τηλεθεατών μας, να αξιοποιήσουμε τη γνώση, την εμπειρία , την τεχνογνωσία που προέρχεται  από την παρουσία και δράση του Ομίλου μας σε άλλες αγορές αλλά και από τη μακροχρόνια συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ομίλους Μέσων στον κόσμο. Σε αυτή την κατεύθυνση και χτίζοντας με συνέπεια, θεωρούμε πως ο ορίζοντας μπροστά μας είναι ανοιχτός για νέα δημιουργικά χρόνια και πρωτοπόρες τηλεοπτικές προτάσεις που θα κερδίσουν κοινό και διαφημιζόμενους. Όλες αυτές οι δραστηριότητες, υποστηρίζονται από μια ομάδα, την ομάδα του ΑΝΤ1. Σήμερα βρισκόμαστε όλοι εδώ εξαιτίας ανθρώπων. Γιατί οι άνθρωποι είναι η πεμπτουσία αυτού που κάνουμε. Γιατί, That’s ANT1».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Marketing & Επικοινωνίας ΑΝΤ1 TV, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο στρατηγικός σχεδιασμός που ακολουθήσαμε στον ΑΝΤ1, μας έφερε εδώ σήμερα για να σας παρουσιάσουμε το νέο μας πρόγραμμα. Ο ΑΝΤ1 είναι τα πρόσωπα που ανέλαβαν να υλοποιήσουν τα αποτελέσματα όλης της έρευνας, στην οποία επενδύσαμε για να αντιληφθούμε την πολυπλοκότητα της ελληνικής κοινωνίας και να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του τηλεθεατή. Εκτός από τη συστηματική έρευνα, αυτό που μας διαφοροποιεί είναι η τόλμη, η φαντασία, η δημιουργικότητα, οι άνθρωποι πίσω από όλο αυτό το τεράστιο εγχείρημα, η καλύτερη ομάδα. Πιστεύω ακράδαντα ότι το πρόγραμμα της φετινής σεζόν, θα ικανοποιήσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους εμπορικούς μας συνεργάτες. Έχουμε πραγματοποιήσει μία βαθιά ανανέωση στην πρωινή ζώνη που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, στη μεσημεριανή, με νέα παιχνίδια, επενδύσαμε σε μία εξαιρετική μυθοπλασία, λανσάροντας τρεις νέες σειρές με κυρίαρχο το συναίσθημα και τη χαρά, στο Nomads, ένα από τα πιο καινοτόμα ριάλιτι περιπέτειας διεθνώς. Στην ενημέρωση, επενδύσαμε σε σύγχρονο εξοπλισμό και σχεδιάσαμε ένα καινούριο μοντέλο για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, επεκτείναμε τη late night ζώνη με νέα προγράμματα και ετοιμάζουμε ένα κυριακάτικο σόου που στοχεύει στην οικογενειακή τηλεθέαση. Φέτος ταράζουμε τα νερά, δίνοντας έμφαση στην πολυμορφία, προσφέροντας ένα πλήρες, καινοτόμο και αξιόπιστο πρόγραμμα, το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει μία νέα τηλεοπτική εμπειρία στον τηλεθεατή, ένα πρόγραμμα που αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του τηλεθεατή. Γιατί αυτός είναι ο ΑΝΤ1».

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Γιάννη Λάτσιου, ακολούθησε η προβολή του βίντεο, που παρουσίασε όσα μας επιφυλάσσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Κοινός παρονομαστής η σύγχρονη οπτική, η μοντέρνα αισθητική και η ποιότητα. Μεγάλα ονόματα, καταξιωμένοι επαγγελματίες και νέοι, ταλαντούχοι άνθρωποι συνεργάζονται φέτος, για να ανεβάσουν  τον πήχη πολύ ψηλά σε όλες τις παραγωγές.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR