counter

Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Μυτιλήνη και η αποκάλυψή της: "Δεν φοράω εσώρουχα!" (Δείτε φωτογραφίες και videos)

Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Μυτιλήνη και η αποκάλυψή της: "Δεν φοράω εσώρουχα!" (Δείτε φωτογραφίες και videos)
Όλα όσα έγιναν στη μεγάλη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στη Μυτιλήνη και η αποκάλυψή της: "Δεν φοράω εσώρουχα!" (Δείτε φωτογραφίες και videos)

Η Έλενα Παπαρίζου συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μεγάλη επιτυχία. Σταθμός της δημοφιλούς τραγουδίστριας αυτή την εβδομάδα ήταν η Λέσβος, όπου, μάλιστα, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να απολαύσει τοπικές λιχουδιές με το μεγάλο έλληνα στιχουργό, Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο της πόλης της Μυτιλήνης το βράδυ της Παρασκευής 24 Αυγούστου με τους θαυμαστές της Έλενας Παπαρίζου να έχουν γεμίσει από νωρίς ασφυκτικά τον χώρο. Συγκέντρωσε 6.000 κόσμο και ήταν από τις πιο επιτυχημένες της καλοκαιρινής της περιοδείας, στο νησί όλοι μιλάνε και για μια τις καλύτερες συναυλίες που έχουν γίνει στη Λέσβο.

Το απρόοπτο και η "αποκάλυψη" της Έλενας  

Η συναυλία ξεκίνησε στις 10.20 με το συγκρότημα "MEΛΙSSES". Ωστόσο, την ώρα που η Έλενα Παπαρίζου ετοιμαζόταν να βγει στη σκηνή έγινε μία 3λεπτη τυχαία διακοπή ρεύματος, η οποία βέβαια δεν την πτόησε καθόλου. "Είμαστε καλά;" φώναξε στο κοινό η Έλενα και συνέχισε με χιούμορ: "Μας χαλάει τη διάθεση που η ΔΕΗ θα μας κόψει το ρεύμα;". Φυσικά, η απάντηση ήταν ένα βροντερό "όχι"

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε όλες τις νέες επιτυχίες, αλλά και παλαιότερα hits, ενώ έκανε αρκετά ντουέτα με τον frontman του συγκροτήματος “ΜΕΛΙSSES”, Χρήστο Μάστορα. Ένα από αυτά, μάλιστα, ακουλούθησε ένας διασκεδαστικός διάλογος ανάμεσά τους για τα εσώρουχα που προτιμάει η Έλενα ... Φυσικά, πάντα ετοιμόλογη και με χιούμορ, η ίδια δεν δίστασε να απαντήσει.

Δείτε το απόσπασμα με το διάλογο της Έλενας και του Χρήστου, καθώς και αποσπάσματα της συναυλίας της.

Το δείπνο μετά τη συναυλία και το πάρτυ την προηγούμενη μέρα

Η συναυλία ολοκληρώθηκε μετά τη 1 το βράδυ και η Έλενα μαζί με το συγκρότημα "MEΛΙSSES" κατευθύνθηκαν λίγο πιο έξω από την πόλη της Μυτιλήνης, όπου δείπνησαν σε γνωστό παραδοσιακό εστιατόριο μαζί με τους συνεργάτες τους. Στην παρέα τους, ήταν και η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγάκη, η οποία νωρίτερα παρακολούθησε τη συναυλία.

Το προηγούμενο βράδυ, η Έλενα Παπαρίζου, μαζί με το συγκρότημα "MEΛISSES", παραβρέθηκε σε πάρτι που έγινε σε γνωστό cafe- bar του νησιού στη προκυμαία της Μυτιλήνης, όπου δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Οι θαυμαστές της, που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να ξεπέρασνα και τους 300, περίμεναν εκεί για να φωτογραφηθούν και να βγάλουν μαζί της μια φωτογραφία. Και φυσικά η Έλενα προσπάθησε να μην χαλάσει το χατίρι σε κανένα... Εξάλλου, νωρίτερα την ίδια μέρα, συναντήθηκε με τους θαυμαστές της στην πλατεία της Σαπφούς, την κεντρική πλατεία της πόλης, εκεί που και πάλι της περίμεναν για ένα αυτόγραφο.

Η Έλενα μίλησε λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας της στην κάμερα του τοπικού foititelia.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα συναισθήματά της για τη συναυλία, στην αγάπη που έχει πάρει από τον κόσμο, και την Eurovision στην οποία μάλιστα προβλέπει και άλλες πρωτιές για την Ελλάδα!

Δείτε ένα το απόσπασμα- treiler από τη συνέντευξη της Έλενας!

Η Έλενα Παπαρίζου αναχώρησε από τη Λέσβο το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Αυγούστου, ενώ η επόμενη προγραμματισμένη συναυλία της είναι στις 31 Αυγούστου στην Άμφισσα.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR