counter

Οικονομική κρίση στο παλάτι; Η βασίλισσα μετακινείται με τροχόσπιτο!

Οικονομική κρίση στο παλάτι; Η βασίλισσα μετακινείται με τροχόσπιτο!
Οικονομική κρίση στο παλάτι; Η βασίλισσα μετακινείται με τροχόσπιτο!


Από την Πέπη Τυλιγάδη

Λένε ότι το τροχόσπιτο είναι ο τέλειος τρόπος να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις τον κόσμο. Η βασίλισσα της Αγγλίας, Εlizabeth δεν πρόκειται να κάνει διάλλειμα από το βαρύ πρόγραμμά της για να γνωρίσει τον κόσμο με αυτό, αλλά αποφάσισε να γνωρίσει την άνεσή που προσφέρει ένα τροχόσπιτο και εντυπωσιάστηκε από το "Approach SE760", που κοστίζει 56.000 ευρώ.

Ο λόγος που μπήκε για πρώτη φορά σε τροχόσπιτό, ήταν γιατί το εργοστάσιο παραγωγής τροχόσπιτων, Bailey που βρίσκεται στην περιοχή του Bristol, γιόρταζε τα 65 χρόνια λειτουργίας του όσα χρόνια ακριβώς έχει επέτειο γάμου μαζί με τον άντρας της, πρίγκηπα Philip.

Μάλιστα, η βασίλισσα δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και μια βόλτα με το τροχόσπιτο. Ο σύζυγός της, Δούκας του Εδιμβούργου που την συνόδευε στην επίσκεψη, δεν δίστασε να δώσει και οδηγίες στους υπεύθυνους σχετικά με τον σχεδιασμό, αφού όπως αποκάλυψε, σχεδιάζει ο ίδιος τα ειδικά τρέιλερ που μεταφέρουν άλογα.

Ο manager της εταιρίας δήλωσε για την επίσκεψη του βασιλικού ζευγαριού: "Πραγματικά το τροχόσπιτο είναι σαν παλάτι. Όχι, βέβαια όσο το ζευγάρι έχει συνηθίσει, αλλά τουλάχιστον μπορεί να χωρέσει μια εξαμελή οικογένεια".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR