counter

Οικονομάκου: Ποζάρει με see through φόρεματα και μιλά για το γάμο της!

Οικονομάκου: Ποζάρει με see through φόρεματα και μιλά για το γάμο της!
Οικονομάκου: Ποζάρει με see through φόρεματα και μιλά για το γάμο της!

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφήθηκε με εντυπωσιακά φορέματα και μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή.

Στο παρελθόν δεν γνωρίζαμε πράγματα για την προσωπική σου ζωή, ενώ τώρα βλέπουμε ότι είσαι πολύ ανοιχτή με τη σχέση σου και με τον αγαπημένο σου Φίλιππο Μιχόπουλο και δεν «κρύβεσαι». Τι άλλαξε; Άλλαξα εγώ, άλλαξε ο τρόπος σκέψης μου και είμαι λίγο πιο σίγουρη για κάποια θέματα. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ο τωρινός μου σύντροφος, φυσικά. Η σιγουριά που μου προσφέρει με κάνει να είμαι πιο άνετη στο να μοιραστώ κάποια πράγματα ή στο να κάνω μια δημόσια εμφάνιση μαζί του. Δεν είμαι πολύ ανοιχτή στο να μιλάω για αυτό, εκτός του ότι ισχύει και είμαι πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι το προβάλλω παραπάνω απ' όσο πρέπει. Γενικά, ο τρόπος που το αντιμετωπίζω έχει να κάνει με τη δική μου εσωτερική εξέλιξη.


Πρόσφατα δήλωσες ότι δεν είσαι ακόμα έτοιμη για γάμο. Τι θα σε κάνει μελλοντικά να νιώσεις έτοιμη; Είναι θέμα πολλής δουλειάς ή κάτι άλλο; Η δουλειά δεν είναι και εύχομαι να μην είναι και στο μέλλον, γιατί γενικά δεν βάζω την καριέρα πάνω απ' όλα. Νομίζω αρχικά είναι θέμα ηλικίας και μετά είναι η φάση στην οποία βρίσκομαι. Απολαμβάνω πολύ τη σχέση που έχω αυτήν τη στιγμή και επειδή έχω σκοπό να κάνω κάποια ταξίδια και κάποια πράγματα που δεν γίνονται τόσο εύκολα αν έχεις ένα παιδί –γιατί μόνο τότε θα παντρευτώ, αν θελήσω να κάνω παιδί δηλαδή– θεωρώ ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω όταν συμβεί αυτό να είμαι απόλυτα χορτασμένη από τη ζωή μου. Κάποια στιγμή θα συμβεί, απλώς δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR