counter

Οι χωρισμοί του 2013: Η χρονιά που φεύγει δεν τους πήγε κατευχήν

Οι χωρισμοί του 2013: Η χρονιά που φεύγει δεν τους πήγε κατευχήν
Οι χωρισμοί του 2013: Η χρονιά που φεύγει δεν τους πήγε κατευχήν

Τα επώνυμα διαζύγια του 2013

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το 2013, ως τη χρονιά με τα περισσότερα γεννητούρια αλλά και τους περισσότερους χωρισμούς ελλήνων και ξένων celebrities, καθώς πληθώρα από τρανταχτά ονόματα φιγουράρουν πρώτα στη λίστα με τους χωρισμένους! Ο βίος τους δεν ήταν ακριβώς ανθόσπαρτος και έτσι αποφάσισαν είτε απλά να χωρίσουν από μία σχέση, είτε να τελειώσουν έναν γάμο.

Αίσθηση προκάλεσε η ανακοίνωση του διαζυγίου της Βίκυς Καγιά με τον Νίκο Κριθαριώτη. Το πρώην ζευγάρι Βίκυ Καγιά – Νίκος Κριθαριώτης έδωσε τέλος στο γάμο του και με ένα έντονο καλοακίρι και εργασιοθεραπεία η Βίκυ Καγιά προσπάθησε να ξεχαστεί.

Από το καλοκαίρι έχει ανακοινωθεί και ο χωρισμός της Αναστασίας Περάκη με τον Μιχάλη Μουρούτσο. Μόνο οι υπογραφές έλειπαν για να επισημοποιηθεί πλήρως το δυσάρεστο γεγονός, αφού το ζευγάρι έχει και ένα παιδάκι και είναι βέβαιο ότι δεν παντρεύτηκε για να χωρίσει, ιδίως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Το ζευγάρι Περάκη - Μουρούτσος ήταν παντρεμένο 4 χρόνια και έχει αποκτήσει μία κορούλα.

Επιπλέον το ζευγάρι Καράντη – Λιανής έχει κάνει τον κύκλο του ύστερα από 10 χρόνια γάμου και έχει κινήσει ήδη τις διαδικασίες του διαζυγίου σύμφωνα με αποκλειστική δήλωση της Κοραλίας Καράντη στο fthis.gr!

Συνεχίζουμε με το σοκαριστικό διαζύγιο της Monica Belucci με τον σύζυγο της Vincent Cassel μετά από 14 ολόκληρα χρόνια γάμου. Οι εκπρόσωποι του ζευγαριού στον Τύπο ανακοίνωσαν ότι το διαζύγιο ήταν μια απόφαση κοινή και από τις δύο πλευρές και ότι το ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις μεταξύ του. Το δράμα στο Hollywood συνεχίζεται με το πολυαγαπημένο ζεύγος Miranda Kerr – Orlando Bloom. H Miranda Ker με τον Orlando Bloom αποφάσισαν να το διαλύσουν μετά από 3 χρόνια γάμου και την απόκτηση ενός παιδιού. Και αυτοί διαχειρίζονται το θέμα πολύ ώριμα έχοντας την ανατροφή του παιδιού τους ως κεντρική προτεραιότητα. Τέλος και το ζευγάρι Kathrine Zeta Jones – Michael Douglas έφτασε ένα βήμα πριν το διαζύγιο μετά από πολλά χρόνια γάμου. Μένουν χωριστά και όλα δείχνουν ότι το διαζύγιο είναι αναπόφευκτο. Ωστόσο και οι δύο δηλώνουν ότι θέλουν να το παλέψουν καθώς δεν παραιτούνται εύκολα.

Ακόμα τίτλοι τέλους έπεσαν για το ζευγάρι Dina και Clint Eastwood μετά από 17 χρόνια γάμου αλλά και για την Naomi Campbell με τον Vladimir Doromin.

Οι σχέσεις που διαλύθηκαν το 2013

Το 2013 δε διέλυσε μόνο γάμους όπως είναι φυσικό έδωσε τέλος και σε σχέσεις που χρόνιζαν χωρίς να εξελίσσονται….

Η πολυσυζητημένη σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον Χρίστο Χολίδη τελείωσε οριστικά μετά από δύο ολόκληρα χρόνια. Οριστικό τέλος δόθηκε και στην 6ετή σχέση της Άννας Πρέλεβιτς με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο. Χωριμένη και η Ελένη Φουρέιρα υπήρξε για μικρό διάστημα μέσα στο 2013, αφού γρήγορα η παλιά της σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Σαμαρά, αναζωπυρώθηκε και το τέλος του 2013 την βρίσκει ξανά σε σχέση και πολύ ερωτευμένη.

Και η Εύη Βατίδου με τον επιχειρηματία Ηλία Κρασά χώρισαν  καθώς και ο Ησαίας Ματιάμπα με την Αθηνά Οικονομάκου λίγο πριν συμπληρώσουν 2 χρόνια δεσμού.

Η Rihanna χώρισε για ακόμη μία φορά Chris Brown και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη αλλά και η μητέρα της Kim Kardashian, Kris Jenner χώρισε και αυτό προκάλεσε έκπληξη καθώς μαζί συμμετείχαν στο οικογενειακό ριάλιτι και ανατράπηκαν οι ισορροπίες.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR