counter

Οι συμμετέχοντες του Dancing, όπως φτάνουν στο studio για τις πρόβες!

Οι συμμετέχοντες του Dancing, όπως φτάνουν στο studio για τις πρόβες!
Οι συμμετέχοντες του Dancing, όπως φτάνουν στο studio για τις πρόβες!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Κάθε Κυριακή δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο χορευτικό παρκέ του τέταρτου κύκλου του Dancing with Stars και επιδίδονται σε φιγούρες που εντυπωσιάζουν κοινό και κριτική επιτροπή. Οι διαγωνιζόμενοι του φετινού Dancing the Stars κάθε εβδομάδα επενδύουν πολύ χρόνο από το καθημερινό τους πρόγραμμα σε πολύωρες έως εξαντλητικές πρόβες για να κλέβουν τις εντυπώσεις, πάνω από όλα όμως, ευχαριστιούνται με την καρδιά τους την συμμετοχή τους στο show θέλοντας να συμβάλλουν με τον τρόπο τους στην επίτευξη του φιλανθρωπικού του σκοπού.

O φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" το απόγευμα της Κυριακής αρκετούς από τους συμμετέχοντες του χορευτικού show έξω από τα στούντιο ΚΑΠΑ όπου γυρίζεται το show, λίγο πριν πριν εισέλθουν εντός του και ξεκινήσουν τις προετοιμασίες και τις πρόβες για την μεγάλη χορευτική βραδιά.

Οι πρόβες επιτάσσουν αθλητικό οutfit και είναι αυτό που πράγματι ακολουθούν οι διαγωνιζόμενοι. Με casual στυλ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κατερίνα Στικούδη , την Μαίρη Συνατσάκη, την Ευαγγελία Αραβανή, τον Λάκη Γαβαλά με την παρτενέρ του Αναστασία Δρακά και την "αρχηγό" του green room του χορευτικού show, Nτορέττα Παπαδημητρίου έξω από τα στούντιο του show.

Φόρμες, αθλητικά jacket και αθλητικά παπούτσια κυριαρχούν στην εμφάνισή τους. Γκρι αθλητικό κάπρι κολάν και πράσινη ζακέτα  σε φαρδιά γραμμή για την Κατερίνα Στικούδη, μακριά μαύρη στενή φόρμα με αμάνικο γκρι αθλητικό γιλέκο για την Ευαγγελία Αραβανή. Στο ίδιο sporty μοτίβο κινήθηκε και η εμφάνιση της Μαίρης Συνατσάκη αλλά και της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Ο Λάκης Γαβαλάς αποδεικνύει κάθε φορά ότι είναι "χαμαιλέων" στις εμφανίσεις του αφού προσαρμόζει το στυλ του ανάλογα με την εκάστοτε περίσταση.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR