counter

Οι six pack κοιλιακοί του εξαφανίστηκαν μέσα σε 4 μήνες

Οι six pack κοιλιακοί του εξαφανίστηκαν μέσα σε 4 μήνες
Οι six pack κοιλιακοί του εξαφανίστηκαν μέσα σε 4 μήνες

Ο Βρετανός Ολυμπιονίκης Louis Smith που έχει χαρίσει αρκετά μετάλλια στη χώρα του κατακτώντας πολύ σημαντικές θέσεις στις Ολυμπιάδες του Πεκίνου και του Λονδίνου αντίστοιχα εθεάθη σε πάρκο του Λονδίνου να κάνει τη γυμναστική του αλλά το θέαμα απογοήτευσε τους περαστικούς που έκαναν τη βόλτα τους. Το six pack του νεαρού Ολυμπιονίκη μέσα σε τέσσερις μήνες έχει κάνει φτερά…

Γεννημένος το 1989 ο Louis Smith εκδήλωσε από νωρίς την αγάπη του για τον αθλητισμό και συγκεκριμένα στον πλάγιο ίππο, ο οποίος τον οδήγησε στο χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Πεκίνου και στο ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου αντίστοιχα. Απ’ ότι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες το χει ρίξει στο φαί.

Το six pack Ολυμπιονίκη έχει κάνει φτερά. Οι κοιλιακοί του δε έχουν καμία απολύτως σχέση με αυτούς που έχει απαθανατίσει ο ίδιος παλιότερα μπροστά στον καθρέφτη του.  Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον διάσημο Βρετανό αθλητή σε πάρκο με τον προσωπικό γυμναστή του να κάνουν προπόνηση. Ο Louis Smith που έχει συνηθίσει να αποκαλύπτει τους σμιλεμένους κοιλιακούς του και να κάνει τα νεαρά κορίτσια να αναστενάζουν στη θέα τους, αυτή τη φορά δεν είχε την ίδια τύχη όταν έβγαλε την μπλούζα του.  

Προς απογοήτευσή τους το six pack του ολυμπιονίκη είχε κάνει φτερά και είχε αντικατασταθεί από μια αρκετά μεγάλη κοιλιά. Ο Louis Smith σε δηλώσεις του μετά την Ολυμπιάδα του Λονδίνου είχε πει ότι αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς αγώνες ξέσπασε στις σοκολάτες. Αυτή του τη δήλωση την ακύρωσε βέβαια λέγοντας ότι το είπε κάνοντας χιούμορ. Ο φωτογραφικός φακός όμως τον είχε απαθανατίσει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού με μπύρες και hamburger στα χέρια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR