counter

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελληνίδας τραγουδίστριας με την κορούλα της από το μαιευτήριο!

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελληνίδας τραγουδίστριας με την κορούλα της από το μαιευτήριο!
Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελληνίδας τραγουδίστριας με την κορούλα της από το μαιευτήριο!

Απο την Αποστολία Φιλίππου

Το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ροδίτη Νεκτάριο Λοπυκατάρη, υποδέχτηκε πριν από δύο εβδομάδες η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του «Fame Story», Ιωάννα Κουταλίδου και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η λαϊκή τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια διατηρεί χαμηλό προφίλ και απολαμβάνει τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι με φυσιολογικό τοκετό σε μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Αν και η τραγουδίστρια απολαμβάνει τις πρώτες ημέρες με το μωρό της στο σπίτι, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δύο φωτογραφίες με το νεογέννητο μωράκι μέσα από το μαιευτήριο. Η Ιωάννα Κουταλίδα κρατάει στην αγκαλιά της το μωράκι της και μοιάζει απόλυτα ευτυχισμένη. 

«Όσα ξενύχτια και να ζούμε ..όσα ποτά κι αν πιούμε ..όσο κι αν διασκεδάσουμε ..όσο κι αν ερωτευτούμε στη ζωή μας …όσα γούστα κι αν έχουμε βγάλει ... όταν έρχεται αυτός ο έρωτας τους ξεπερνά όλους ..μας δίνει ζωή, ευτυχία ..και τα πιο γλυκά ξενύχτια ..το να γίνεσαι μητέρα είναι το πιο όμορφο δώρο του θεού και σε κάνει την πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο ..δεν έχεις να ζηλέψεις πια τίποτα ..ούτε όλα τα προηγούμενα, ούτε τα χρήματα που αναζητούσες μέχρι χθες σαν να είναι το παν... καλημέρα όλη μέρα από μένα και τη μπουμπου μου σε όλους τους φίλους μας και σε όσους μας αγαπάνε.» έγραψε στο σχόλιο που συνόδευε τις φωτογραφίες της η Ιωάννα Κουταλίδου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR