counter

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις φήμες ότι διανύει τον 4ο μήνα της 4ης εγκυμοσύνης

Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις φήμες ότι διανύει τον 4ο μήνα της 4ης εγκυμοσύνης
Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τις φήμες ότι διανύει τον 4ο μήνα της 4ης εγκυμοσύνης

Έγκυος είναι η Ευγενία Μανωλίδου; Έτσι λένε οι φήμες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία και στο διαδίκτυο. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει αποκτήσει τρία παιδιά, το ένα από τον νυν σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη. Ο μικρός Περσέας, είναι ο καρπός του έρωτα της μαέστρου με τον Υπουργό Υγείας.

Η Ευγενία Μανωλίδου έχει εκφράσει πολλές φορές δημόσια την επιθυμία της να γίνει για τέταρτη φορά μητέρα, αποκτώντας ακόμα ένα παιδί με τον Άδωνι Γεωργιάδη. "Θα θέλαμε και οι δύο, αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν το βλέπω πιθανό. Αν έρθει, θα το καλοδεχτούμε. Αν όχι, πάλι είμαστε ευτιχισμένοι και ευγνώμονες για την οικογένεια μας", έλεγε η Ευγενία Μανωλίδου πριν από 20 περίπου μέρες σε συνέντευξή της. Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που μίλησε δημόσια για την επιθυμία της να είναι έγκυος και να γίνει για τέταρτη φορά μαμά.

"Θέλουμε και δεύτερο παιδί με τον Άδωνι. Στην αρχή το ήθελε περισσότερο αυτός, τώρα το θέλω πολύ κι εγώ. Το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά. Οι πρηγούμενες εγκυμοσύνες προέκυψαν. Τώρα θέλω ένα παιδί για μένα", είχε πει η Ευγενία Μανωλίδου στις 15 Μαϊου του 2013, καλεσμένη στο "Πρωινό Mou".

Οι φωτογραφίες είναι από πρόβες που έκανε η Ευγενία Μανωλίδου σε γνωστό ωδείο, για τις συναυλίες που αναμένεται να ξεκινήσει σε μερικές μέρες. Επέλεξε να φορέσει κόκκινη μάλλινη ζιβάγκο μπλούζα και στενό τζην παντελόνι.

Λέτε να είναι έγκυος και πάλι η Ευγενία Μανωλίδου;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR