counter

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της

Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της
Οι πρώτες δηλώσεις της Βίκυς Σταμάτη μετά την αποφυλάκισή της

Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλακίστηκε, λίγο μετά τις 19.00, η Βίκυ Σταμάτη, καθώς βρέθηκε λύση "αποφυγής" του σκοπέλου καταβολής της εγγύησης των 50.000 ευρώ, χρήματα τα οποία είναι αδύνατον να συγκεντρώσει άμεσα, όπως έλεγαν οι συνήγοροι της.

Την λύση έδωσε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αναστέλλει την καταβολή χρηματικής εγγύησης, όσο διαρκούν τα capital controls. Βάσει αυτής της διάταξης, η Βίκυ Σταμάτη αφέθηκε ελεύθερη από το Δρομοκαΐτειο, όπου κρατείτο.

Η μόνη εκκρεμότητα για την αποφυλάκιση της Βίκυς Σταμάτη ήταν η παράδοση του διαβατηρίου της στις αρχές. Μόλις εντοπίστηκε, οι αρχές έδωσαν το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στον γιό της.

Η ίδια, εμφανώς συγκινημένη, τόνισε σε δηλώσεις της ότι αυτό που περισσότερο επιθυμεί είναι να δει το παιδί της και να μυρίσει το άρωμά του. «Θέλω το παιδί μου να βγει λιοντάρι σε μια κοινωνία λύκων», ανέφερε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, με τον οποίο ανέφερε ότι έχει μιλήσει.

«Είμαι συγκλονισμένη, δεν ήμουν σε διακοπές αλλά στο ψυχιατρείο, μην ασχοληθείτε άλλο μαζί μου», τόνισε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταμάτη. «Αισθάνομαι βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους της Δικαιοσύνης που έκοψαν το νήμα και έκαναν τη διαφορά», ανέφερε η ίδια.

Πηγή antenna.gr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR