counter

Οι προετοιμασίες του γάμου μου

Οι προετοιμασίες του γάμου μου
Οι προετοιμασίες του γάμου μου

Καλημέρα φίλες μου και καλή εβδομάδα! Μπορεί αυτή η Δευτέρα να ξεκίνησε με λιγο κρύο και συννεφιά, αλλά η διάθεση μας είναι σούπερ και έχω πολλή όρεξη να ξεκινήσω την μέρα μου. Είμαι σε μια φάση προετοιμασίας του γάμου μας. Προτού ξεκινήσω δεν πίστευα ότι έχει τόσο τρέξιμο και τόσες λεπτομέρειες που δεν είχα στο μυαλό μου. Επειδή θα γίνει στην Πάρο, ευτυχώς κάποια πράγματα τα είχα προετοιμάσει απο πέρσι.Όσοι έχετε κανει γάμο και βάπτιση, πιστεύω πως με καταλαβαίνετε.

Είμαι απο τους που πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια ,αλλά ποτέ δεν είχα ονειρευτεί την ημέρα του γάμου μου.Το κλασσικό καλούπι της νύφης που παθαίνει παράκρουση και προετοιμάζεται πυρετωδώς για εκείνη την ημέρα ευτυχώς δεν με έχει πιάσει. Θέλω απλά και λιτά πραγματα. Θέλω να το γιορτάσουμε και οι φίλοι που θα μας τιμήσουν να περάσουν όμορφα μαζί μας.

Η Πάρος ειναι ενα μαγικό νησί,πανέμορφο και για αυτο επιλέξαμε τον Άγιο Φωκά για να κάνουμε και τα δυο μυστήρια. Είναι ένα ρομαντικό εκκλησάκι επάνω στην θάλασσα, λευκό  με μπλε της θάλασσας όπως όλα στα νησιά των Κυκλάδων. Η διακόσμηση θα ειναι λιτή με λευκά αέρινα  υφάσματα, λουλούδια που μου αρέσουν πολύ και μου φτιάχνουν την διάθεση και το υπέροχο σκηνικό δεν χρειάζεται τίποτα άλλο.Το νυφικό μου. Αχ θα είναι ακριβώς φτιαγμένο για εμένα. Θα με βοηθήσει η φίλη  Κάλια Κοσσιέρη να το ολοκληρώσω, έχω βρει πολλά σχέδια ,έχω φτιάξει και εγώ ένα σχέδιο και την επόμενη εβδομαδα που θα συναντηθώ μαζι της θα ξεκινήσουμε τις πρόβες. Πως θα είνα;...Εννοείται με δαντέλα, διαφάνειες, μακρύ ,με μια αποκαλυπτική πλάτη και φυσικά δεν θα σας αποκαλύψω άλλα,διοτι θελω να το δείτε ολοκληρωμένο. Φυσικα το λουκ θα ολοκληρωθεί με την βοήθεια του Δημήτρη Σταματίου που θα επιμεληθεί τα μαλλιά και το μακιγιάζ και χαίρομαι που ο κολλητός μου θα με ετοιμάσει.

Πάμε τώρα στους άντρες μου,τους οποίους θα τους ντυθώ ίδιους και τα κουστούμια τους θα τα επιμεληθεί ο αγαπημένος Δημήτρης Πέτρου.

Το Πάσχα που θα κατέβουμε στο νησί θα έχουν ολοκληρωθεί τα πιο πολλα και στις 11ιουλιου το πάρτυ θα ξεκινήσει.

...όσες ετοιμάζεστε να παντρευτειτε,προσπαθήστε να το χαρείτε χωρις άγχος ...

Όσο καλά και να προετοιμαστείτε για εκείνη την στιγμή,το πιο σημαντικό ειναι να είστε ο εαυτός σας και να το ζήσετε χωρις υπερβολές.

Σας φιλώ....

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR