counter

Οι Otherview "καρφώνουν" την Κρυσταλλία που αποχώρησε από το συγκρότημά τους

Οι Otherview "καρφώνουν" την Κρυσταλλία που αποχώρησε από το συγκρότημά τους
Οι Otherview "καρφώνουν" την Κρυσταλλία που αποχώρησε από το συγκρότημά τους

Otherview

Συνέντευξη στο Mr Music Show του Γιώργου Χαριζάνη, στον ραδιοφωνικό σταθμό Next 96,1 στη Θεσσαλονίκη παραχώρησε το συγκρότημα "Otherview", και μίλησαν για την αποχώρηση της Κρυσταλλίας πριν από περίπου ένα χρόνο.

"To καλοκαίρι του 2012 πήραμε το πρώτο μας βραβείο στα MAD Awards για το καλύτερο video clip, είχαμε ένα sold out  tour σε όλη την Ελλάδα και το single μας "See you again" βρέθηκε στο Νο 6 του εθνικού ραδιοφώνου , οπότε με αυτά τα δεδομένα κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα υπήρχε αυτή η εξέλιξη. Κάποια στιγμή θεωρητικά θα μπορούσε να αποχωρήσει η τραγουδίστρια μας, αλλά όχι εκείνη την στιγμή. Εδώ κολλάει αυτό που λέμε "συμβαίνει και στα καλύτερα σπίτια". Πάντως πιστεύουμε πως αυτό είναι θέμα ανθρώπου, δεν θα κρίνουμε τον καθένα για τις αποφάσεις που παίρνει. Κάποια στιγμή η Κρυσταλλία ήθελε να ακολουθήσει μία διαφορετική καριέρα, δεν την εξέφραζε  απ' ότι είχε δηλώσει η ίδια, αυτό που κάναμε οπότε αποχώρησε", είπαν αρχικά τα δύο μέλη που παρέμειναν στο συγκρότημα.

"Όταν η Κρυσταλλία ανακοίνωσε την απόφαση της σε εμάς η απάντηση μας ήταν "Στο καλό, Καλή Επιτυχία". Πολλοί είπαν πως μετά από αυτό οι OTHERVIEW διαλύονται. Ήταν ένα μεγάλο λάθος της εταιρίας μας που έβγαλε δελτίο τύπου ανακοινώνοντας την διάλυση του συγκοτήματος. Εκείνη την χρονική στιγμή εμείς ακολουθήσαμε την σιωπή, σε αυτές τις περιπτώσεις πιστεύουμε πως "Η σιωπή είναι χρυσός!". Αν δεν έχεις κάτι σημαντικότερο απ' την σιωπή να πεις τότε καλύτερο είναι να μην λες τίποτα. Δεν πέρασε ποτέ απ' το μυαλό μας να σταματήσουμε αυτό που κάνουμε, γιατί το αγαπάμε δεν είναι ότι ακολουθούμε κάποια μόδα ή κάτι τέτοιο, αλλιώς θα μας βλέπατε τώρα αντί για κιθάρα να φέρναμε μαζί μας ένα μπουζούκι. Τα αγαπάμε τα λακά προς Θεού, αλλά δεν είμαστε οι τύποι που θα ακολουθήσουν απλά την μόδα", συμπληρώσαν.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR