counter

Οι Kardashians έχουν τόσα λεφτά που δεν έχουν που να τα βάλουν και τα σκορπίζουν στο σπίτι

Οι Kardashians έχουν τόσα λεφτά που δεν έχουν που να τα βάλουν και τα σκορπίζουν στο σπίτι
Οι Kardashians έχουν τόσα λεφτά που δεν έχουν που να τα βάλουν και τα σκορπίζουν στο σπίτι

Επάγγελμα celebrity! Ο λόγος για την celebrity οικογένεια που από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε να συγκεντρώνει όλα τα φλας πάνω της αλλά και να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τα ΜΜΕ. Οι Kerdashians έχουν λεφτά! Το έχουμε αντιληφθεί άπαντες. Αυτό που δεν είχαμε πάρει είδηση είναι η καινούρια συνήθεια των μελών της οικογένειας ήρθε μέσα από τη φωτογραφία που ανήρτησε ο Scott Disick, ο σύζυγος της Kourtney Kardashian. Η celebrity οικογένεια έχει τόσα λεφτά που δεν έχει πια που να τα βάλει και τα σκορπίζει μέσα στο σπίτι!

Έχουν τόσα λεφτά και δεν έχουν που να τα βάλουν…

Η Kourtney Kardashian λείπει ταξίδι για τις επαγγελματικές τις υποχρεώσεις που διαρκώς αυξάνονται και προσθέτουν αρκετές χιλιάδες δολάρια στο λογαριασμό της για να τα παίρνει μετά ο σύζυγος της και να βγάζει φωτογραφίες με την αδερφή της Khloe Kardashian! Μια σειρά από τέτοιες φωτογραφίες ανήρτησε ο Scott Disick που δείχνουν τα άπειρα λεφτά που έχουν μέσα στο σπίτι. Η celebrity οικογένεια έχει τόσα λεφτά που δεν ξέρει πια που να τα βάλει και τα σκορπίζει μέσα στο σπίτι.

Λεφτά παντού! Κοσμούν το καθιστικό, τις τσάντες τους ακόμη και το μπάνιο τους στη θέση του χαρτιού υγείας. Εντύπωση προκάλεσε η – ας την πούμε χιουμοριστική – διάθεση του συζύγου της Kourtney Kardashian, ο οποίος σκέπασε με λεφτά την Khloe Kardashian κατά τη διάρκεια που έπαιρνε τον υπνάκο της και φωτογραφήθηκε δίπλα της.

Ο Scott Disick νιώθει μοναξιές αφού του λείπει η αγαπημένη του σύζυγος και μιας και δεν έχει με τι να παίξει άρχισε τα παιχνίδια με τη μικρή Khloe!

Ζουν στην απόλυτη χλιδή και σκορπίζουν τα λεφτά μέσα στο σπίτι!

Η Scott Disick και η Kourtney Kardashian ζουν στην απόλυτη χλιδή και δεν διστάζουν να το επιδεικνύουν. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζουν προκλητικές φωτογραφίες επιδεικνύοντας τα αναρίθμητα λεφτά τους. Το ζευγάρι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ακριβά αξεσουάρ και είναι δέσμιοι των υλικών αγαθών.

Η αλήθεια είναι ότι οι ίδιοι δε θα περίμεναν ποτέ ότι θα ερχόταν μια μέρα το 2006 που η μεγαλύτερη αδερφή τους, η Kim Kardashian θα γινόταν διάσημη από ένα ραντεβού που βγήκε με τον Nick Lachey και που στη συνέχεια θα τους έκανε να φτάσουν στην κορυφή με το ριάλιτι show που φέρει το όνομα της οικογένειας.

Η celebrity οικογένεια απέκτησε τόσα λεφτά με αφορμή ένα δείπνο!

Αν τα ποσά είναι αληθινά θα ζαλιστείτε...

Σύμφωνα με έρευνα της New York Post έχει τόσα λεφτά η γυμνή φωτογράφηση της Kim Kardashian στο Playboy και η διαρροή (εντελώς τυχαία) του sex tape έφερε 1.000.000 δολάρια στη διάσημη οικογένεια. Ακολούθησαν άλλα 5.000.000 δολάρια μαζί με το συμβόλαιο για την έναρξη του ριάλιτι σόου και από δω και πέρα παρελαύνουν μόνο συμβόλαια με αμέτρητα μηδενικά: 3.000.000$ θα πάρει από το περιοδικό που θα φωτογραφήσει πρώτο την κόρη της Kim, 15.000.000$ μπήκαν στο λογαριασμό της για να μεταδοθεί ο γάμος της, 2.500.000$ πήρε από φωτογράφηση, 300. 000$ πήρε πάλι από περιοδικό για να τους “ψιθυρίσει” ότι αρραβωνιάζεται τον Kanye West, 100.000$ πήρε από περιοδικό για να φωτογραφήσει το γαμήλιο πάρτι της, 40.000.000$ έχει βγάλει συνολικά η οικογένεια από τις τρεις σεζόν του ριάλιτι.

Και αν δεν κουραστήκατε και δε ζαλιστήκατε σας ενημερώνουμε ότι για κάθε tweet που κάνουν, πληρώνονται από 10.000 έως 25.000$ ανάλογα με τη συμφωνία, 50.000.000 δολάρια έχει βγάλει μέχρι τώρα από το άρωμα που κυκλοφόρησε με το όνομά της η Kim Kardashian, 100.000 δολάρια παίρνει για κάθε εμφάνιση σε εκδήλωση εντός Αμερικής. Μόλις 1.000.000 δολάρια παίρνει για κάθε εμφάνιση εκτός Αμερικής και 200.000 – 300.000$ βγάζει κάθε χρόνο η οικογένεια από τη συλλογή ρούχων τους!

Αυτά τα oλίγα...

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR