counter

Οι καλύτερες στιγμές από την ορκωμοσία του Barack Obama για την Προεδρία των Η.Π.Α

Οι καλύτερες στιγμές από την ορκωμοσία του Barack Obama για την Προεδρία των Η.Π.Α
Οι καλύτερες στιγμές από την ορκωμοσία του Barack Obama για την Προεδρία των Η.Π.Α

Από την Πέπη Τυλιγάδη

O Barack Obama είναι ο 44ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και η χτεσινή ορκωμοσία έγινε με όλες τις τιμές που επιβάλλει το αμερικανικό πρωτόκολλο. Η πραγματικά εντυπωσιακή τελετή έξω από το καπιτώλειο μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τα αμερικανικά και διεθνή δίκτυα και την παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Ο νέος Πρόεδρος ορκίστηκε να υπηρετεί την πατρίδα του για ακόμη πέντε χρόνια και στο πλάι του είχε όλα τα αστέρια του Hollywood, που κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας ενίσχυαν την υποψηφιότητά του.
Στις ενδιαφέρουσες στιγμές της ορκωμοσίας ήταν τα φιλιά που αντάλλαξε το ζεύγος Obama, οι κόρες του Sasha και Malia που έβγαζαν διαρκώς φωτογραφίες με τα smartphones τους και βέβαια η Beyonce που ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο της χώρας. Με την εμφάνισή της μάλιστα τα social media πήραν φωτιά με πολλούς χρήστες να λένε ότι η ερμηνεία της παρα ήταν δραματική και σε λάθος νότες!

Μετά την ορκωμοσία ακολούθησε δεξίωση, στην οποία η γύναίκα του Προέδρου, Μichelle έλαμψε μέσα στο κόκκινο φόρεμα του αγαπημένου της σχεδιαστή Jason Wu. Τα φλας στην αίθουσα άστραψαν όταν το ζευγάρι χόρεψε, όπως επιβάλλει το έθιμο, τον πρώτο τους χορό. Το τραγούδι του χορού τους ερμήνευσε η ταλαντούχα Jennifer Hudson.

Δείτε την εμφάνιση της Beyonce που προκάλεσε σχόλια.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR