counter

Οι Ιάπωνες επέλεξαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως την Ευρωπαία παρουσιάστρια!

Οι Ιάπωνες επέλεξαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως την Ευρωπαία παρουσιάστρια!
Οι Ιάπωνες επέλεξαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ως την Ευρωπαία παρουσιάστρια!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μια σημαντική συμμετοχή πέτυχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μάλιστα στο εξωτερικό! Η Κωνσταντίνα, επελέγη από εκπομπή της Ιαπωνίας με πολλά εκατομμύρια τηλεθεατών ως η καλύτερη παρουσιάστρια της... Ευρώπης!

Μάλιστα, οι υπεύθυνοι της εκπομπής ταξίδεψαν από την Ιαπωνία στην Ελλάδα για να κάνουν γυρίσματα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το αφιέρωμα στη ζωή και στο 24ωρο της θα προβληθεί στην Ιαπωνία στις αρχές του Σεπτέμβρη. Συγκεκριμένα από την μακρινή Ιαπωνία, ταξίδεψαν έξι άτομα: 2 παραγωγοί, 1 σκηνοθέτης - αρχισυντάκτης, ο κεντρικός σκηνοθέτης και 2 οπερατέρ.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο 12 Ιουλίου, την Κυριακή 13 και τη Δευτέρα 14 και οι συντελεστές ακολουθούσαν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε κάθε βήμα της, τόσο στο πλατό του "Μες στην καλή χαρά", όσο και στην καθημερινότητά της εκτός δουλειάς. Ανάμεσα στα γυρίσματα για την εκπομπή που θα προβληθεί, περιλήφθηκε η τελευταία εκπομπή του "Μες στην καλή χαρά" αλλά και ξενάγηση στην Πλάκα.

Μάλιστα στα πλάνα της τελευταίας εκπομπής είναι ξεκάθαροι οι Ιάπωνες οπερατέρ που μαγνητοσκοπούν τη διαδικασία του αποχαιρετισμού και στο τέλος τα γλέντια με την υπόλοιπη ομάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FTHIS.GR, οι Ιάπωνες ενθουσιάστηκαν από την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου (αφού τα πρότυπα ομορφιάς στην Ιαπωνία είναι πολύ διαφορετικά) αλλά και με την αμεσότητα και τον αυθορμητισμό κατά την εξέλιξη μιας ζωντανής εκπομπής. Για τους Ιάπωνες τηλεοτπικούς παραγωγούς όλα είναι "σταμπιλαρισμένα" σε χρόνους και κινούνται βάση σκαλέτας. Τα όσα είδαν στην εκπομπή Μες την Καλή Χαρά με την παρουσιάστρια να συγκινείται, να αυτοσχεδιάζει, να χορεύει, να πηγαίνει πίσω από τις κάμερες χωρίς φωτισμό, τους εντυπωσίασαν.

Η ιαπωνική εκπομπή που σημειώνει ταράστια επιτυχία, επιλέγει κάθε χρόνο ταλέντα από Αμερική, Ασία κι Ευρώπη. Λόγω της δημοφιλίας της και των δεκάδων άρθρων και αναφορών που γράφονται για εκείνη στο διαδίκτυο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επελέγη ως η παρουσιάστρια από την Ευρώπη.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR