counter

Οι γονείς της τραγουδίστριας έντυσαν τον ανιψιό της Πόντιο για τα Χριστούγεννα!

Οι γονείς της τραγουδίστριας έντυσαν τον ανιψιό της Πόντιο για τα Χριστούγεννα!
Οι γονείς της τραγουδίστριας έντυσαν τον ανιψιό της Πόντιο για τα Χριστούγεννα!

Ο ανιψιός της Ειρήνης Παπαδοπούλου

Μια φωτογραφία του αγαπημένου της ανιψιού ανήρτησε η Ειρήνη Παπαδοπούλου την οποία βρήκε αρκετά αστεία καθώς έγραψε σαν τίτλο:

“Ο πανέμορφος ανιψιός μου!!! Πεθαίνω για πάρτη του!!! Μου λείπει πολύ… τι τραβάει με τους γονείς μου αντί για Άγιο Βασίλη τον ντύσανε Πόντιο!”

Με χιουμοριστική διάθεση και άφθονο γέλιο έλαβε στο κινητό της τηλέφωνο η Ειρήνη Παπαδοπούλου τη φωτογραφία του ανιψιού της ο οποίος της λείπει πολύ καθώς δεν έχει την πολυτέλεια να τον βλέπει κάθε μέρα. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook και με πολύ ανεβασμένη διάθεση σχολίασε την έμπνευση των παππούδων του μικρού – δηλαδή των γονιών της – που αντί να ντύσουν τον ανιψιό της αγγελάκι η Άϊ Βασίλη τον έντυσαν Πόντιο και τον έβαλαν να ποζάρει.

Ο μικρός ανιψιός της Ειρήνης Παπαδοπούλου είναι σαστισμένος και σαφώς αναρωτιέται τι φοράει καθώς στη φωτογραφία είναι ανέκφραστος. Ωστόσο, είναι ένας γλύκας και πανέμορφος.

Οι γονείς της εκρηκτικής τραγουδίστριας φαίνεται πως τηρούν τις παραδόσεις και φροντίζουν να το δείχνουν ακόμη και μέσα από τα εγγόνια τους. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου τους αγαπάει πολύ και της λείπουν και όπως έχει πει και σε πρόσφατη συνέντευξη της είναι περήφανη γι αυτούς και για όσα έχουν κάνει για εκείνη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR