counter

Οι φίλοι της στόλισαν κρυφά δέντρο στο καμαρίνι της!

Οι φίλοι της στόλισαν κρυφά δέντρο στο καμαρίνι της!
Οι φίλοι της στόλισαν κρυφά δέντρο στο καμαρίνι της!

Xριστουγεννιάτικο δέντρο

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Μια αναπάντεχη χριστουγεννιάτικη έκπληξη περίμενε την Μαρία Ιακώβου στο καμαρίνι της! Η Μαρία Ιακώβου μπαίνοντας στο καμαρίνι της το απόγευμα της Πέμπτης 12 Δεκεμβρίου αντίκρισε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που είχε στολιστεί κρυφά για εκείνη από καλούς της φίλους.

Οι φίλοι της έδειξαν την αγάπη τους προς το πρόσωπό της δημιουργώντας στο χώρο προετοιμασίας της πριν βγει στην πίστα, γιορτινό κλίμα με άρωμα Χριστουγέννων κρυφά από εκείνη. Η Μαρία Ιακώβου συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο "Μαμούνια" της Θεσσαλονίκης και οι καθημερινές της επαγγελματικές υποχρεώσεις την εμπόδιζαν από το να αφιερώσει χρόνο για να φέρει το Christmas spirit και στο καμαρίνι της. Οι φίλοι της πήραν την πρωτοβουλία και στόλισαν για εκείνη ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δέντρο που στην θέα του η Μαρία Ιακώβου γεμίζει από χαρά και ενθουσιασμό. Οι φίλοι έχουν σημαντικό ρόλο στην ζωή της αλλά φαίνεται ότι η Μαρία έχει σημαντική θέση και στην δική τους ζωή.

Η Μαρία Ιακώβου το απαθανάτισε και ανήρτησε την φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαριστώντας τους φίλους της για την έκπληξή τους. "Να μπαίνεις στο καμαρίνι και οι φίλοι σου να σου έχουν ετοιμάσει αυτό! Σας αγαπώ πολύ!" έγραψε ως λεζάντα στην φωτογραφία και είναι έτοιμη να χαρεί την περίοδο των Χριστουγέννων έχοντας στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα που θέλουν διαρκώς να είναι στο πλευρό της.

Μαρία Ιακώβου

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR