counter

"Οι φίλοι μου είναι περιθωριακοί. Προτιμώ τις πόρνες και τις τραβεστί"

"Οι φίλοι μου είναι περιθωριακοί. Προτιμώ τις πόρνες και τις τραβεστί"
"Οι φίλοι μου είναι περιθωριακοί. Προτιμώ τις πόρνες και τις τραβεστί"

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ

Συνέντευξη στο περιοδικό "Λοιπόν" έδωσε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός μιλώντας για το θέατρο, την παράσταση "Κόκκινα φανάρια" και τους ρόλους της, δήλωσε: "Από νεαρή μου άρεσε να κάνω παρέες με το περιθωριακό στοιχείο. Το αναζητούσα, το παρατηρούσα, το παρακολουθούσα, έχω φίλους, φίλες που είναι περιθωριακοί. Βρίσκω πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον σ αυτούς, παρά στους βολεμένους, τους σταθερούς, τους φιλόδοξους, τους ικανοποιημένους, τους αγχωμένους. Προτιμώ τους παρεξηγημένους, τους περιθωριακούς, τους αουτσάιντερ, τις πόρνες, τις τραβεστί. Κάνουν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα να επικρατήσουν και να ζήσουν".

"Επιβιώνουν με πολύ μεγάλη δύναμη και ψυχή, γιατί η κοινωνία τους έχει βγάλει εκτός. Αυτοί έχουν μεγαλύτερη πίστη στη ζωή, στον έρωτα, στην αγάπη, στην τέχνη, στην θρησκεία, σε όλα.

Ως εκ τούτου, όταν ήρθε η ώρα να κάνω μια τραγουδίστρια ρεμπέτισσα, τη Σεβάς Χανούμ, και όταν ήρθε η ώρα να κάνω μια πόρνη, αυτά ήταν βιώματα τα οποία είχα από παρέες μου και παρατήρηση πολλών ετών".

Και παρόλο που η ηθοποιός προέρχεται από καλή οικογένεια, μορφωμένη και μεγάλωσε με αρχές, δίνει τη δική της απάντηση στην επιλογή της να κάνει παρέα με περιθωριακά άτομα.

"Ήταν σαν μια επανάσταση σε αυτό. Επανάσταση στην ανατροφή μου, σε αυτό που ήθελε να μου φορέσει η κοινωνία και η οικογένεια. Πάντα με έλκυαν άνθρωποι που δεν είχαν τα βασικά στη ζωή. Δεν είχαν γαλλικά, πιάνο, μπορεί να μην είχαν οικογένεια και φαγητό. Με ελκύει η διαφορετικότητα. Θέλω να την ανακαλύπτω, γιατί εγώ δεν είμαι διαφορετική. Γιατί, είμαι ένας απλός κανονικός άνθρωπος που ονειρεύεται μεγάλα πράγματα" τόνισε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR