counter

Οι επιθέσεις για την καταγωγή της και η δεύτερη ευκαιρία που χρειάστηκε σε μια σχέση

Οι επιθέσεις για την καταγωγή της και η δεύτερη ευκαιρία που χρειάστηκε σε μια σχέση
Οι επιθέσεις για την καταγωγή της και η δεύτερη ευκαιρία που χρειάστηκε σε μια σχέση

Ελένη Φουρέιρα - Γιώργος Σατσίδης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Στην εκπομπή “Movies & Stars” του Γιώργου Σατσίδη, που προβάλλεται από το MTV, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα τόσο για τα δύσκολα χρόνια του παρελθόντος όσο και για το "παιχνίδι" των media.

Τα παιδικά χρόνια και οι οικονομικές δυσκολίες

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και όσα έλεγε στη μητέρα της: "Από τριών χρονών έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ! Σπούδασα μοντελίστ και σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό", ενώ παράλληλα παραδέχτηκε ότι: " Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα”.

Οι επιθέσεις και το θέμα της καταγωγής της

Πολύς λόγος γίνεται από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή, σχετικά με τον τόπο καταγωγής της. Κάτι που, όπως δηλώνει και η ίδια, της κόστισε: " Ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν!’. Πιο πολύ, όμως, στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα, όμως, είναι τελικά να μιλάνε για εσένα παρά να μην ασχολούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε δεν θα έκανα κάτι καλά”.

Το κεφάλαιο προσωπική ζωή

Παρά το γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα θεωρείται μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες στη μουσική σκηνή της χώρας, έχοντας κατακτήσει, μάλιστα, και για συνεχόμενες χρονιές το βραβείο της πιο sexy εμφάνισης σε video clip,  δεν διστάζει να αποκαλύψει πως έχει αντιμετωπίσει την απιστία μέσα σε μια προηγούμενη σχέση της: "Δεν ξέρω τι θεωρώ σέξι, είναι τόσο διαφορετικό σε κάθε άντρα. Είχα ελάχιστες σχέσεις στη ζωή μου. Δεν έχω ανάγκη αυτή τη στιγμή να ερωτευτώ. Υπάρχουν στιγμές που φτάνω σπίτι μου και λέω ευτυχώς που είμαι μόνη μου, να πέσω να κοιμηθώ. Δεν ξέρω αν με φοβούνται ή αν εγώ δεν δίνω περιθώρια. Πάντως θέλω οπωσδήποτε ένας άντρας να έχει χιούμορ και αυτοπεποίθηση. Δεν είμαι καθόλου ζηλιάρα. Έχω συγχωρήσει την απιστία, γιατί είναι ωραίο όταν χρειάζεται ο άλλος μια δεύτερη ευκαιρία να τη δίνεις, γιατί μπορεί να τη χρειαστείς κι εσύ. Την έχω χρειαστεί κι εγώ. Όταν κάποιος σε απατάει δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει η σχέση".

Ελένη Φουρέιρα - Γιώργος Σατσίδης

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR