counter

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες που ντύθηκαν νύφες το καλοκαίρι και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες που ντύθηκαν νύφες το καλοκαίρι και έκλεψαν τις εντυπώσεις!
Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες που ντύθηκαν νύφες το καλοκαίρι και έκλεψαν τις εντυπώσεις!

 

Έζησαν μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους καλοκαίρι και έκλεψαν τις εντυπώσεις! Η ζωή τους όταν δεν είναι στα τηλεοπτικά πλατό, έχει πια χαρούμενες στιγμές με την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει. Το FTHIS.GR κάνει rewind στο γάμο παρουσιαστριών που στρέφουν πάνω τους τα φώτα της lifestyle επικαιρότητας.

Τατιάνα Στεφανίδου

Στις 14 Σεπτεμβρίου του 2003, η Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκος Ευαγγελάτος παντρεύτηκαν ύστερα από 5 χρόνια σχέσης. Ο γάμος του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε στη Χαλκίδα, στο εκκλησάκι που έχουν στο σπίτι τους, παρουσία αγαπημένων φίλων, συνεργατών και συγγενών. Λίγοι επώνυμοι ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων η Αγγελική Νικολούλη και ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος μάλιστα τραγούδησε στη γαμήλια δεξίωση. Το νυφικό της Τατιάνας Στεφανίδου είχε την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου, ενώ έκανε εντύπωση το mini μήκος του, το οποίο αναδείκνυε τα υπέροχα πόδια της. Η Τατιάνα Στεφανίδου μάλιστα έκανε αυτή την τολμηρή επιλογή του κοντού νυφικού, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της Λυδία. Στα μαλλιά της φορούσε ένα μακρύ πέπλο και δαντελωτά γάντια μέχρι τον αγκώνα, που έκαναν ακόμη πιο εντυπωσιακή την εμφάνισή της.

 

Φαίη Σκορδά

20 Ioυνίου 2010. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά ενώνουν τις ζωές τους για πάντα στο εκκλησάκι του Ιsland στις 20:30 με κουμπάρο τον καλό τους φίλο, Νίκο Χατζηνικολάου. Πάνω από 500 καλεσμένοι έδωσαν το "παρών" σε έναν γάμο γεμάτο ρομαντισμό και λάμψη. Το νυφικό της Φαίης Σκορδά ήταν δημιουργία του σχεδιαστή Νikolas, τα νυφικά παπούτσια ήταν 14ποντα πέδιλα Casa Dei  και το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν δια χειρός Δημήτρη Γιαννέτου. Ντύθηκε νύφη σε καμπάνα του ξενοδοχείου Astir Beach στη Βουλιαγμένη. Ο Γιώργος Λιάγκας είχε επιλέξει ένα blue black κοστούμι Αrmani, ριγέ γραβάτα Brioni και λευκό πουκάμισο sur mesure από τον Μενέλαο στο Κολωνάκι και παπούτσια Dolce & Gabbana. Τον στολισμό της εκκλησίας και του χώρου επιμελήθηκε η Fevronia: λευκοί ταφτάδες με φωτάκια και ορχιδέες, κρίνοι σε κρυστάλλινα βάζα, λευκές και πράσινες ορτανσίες, λευκά τριαντάφυλλα σε εντυπωσιακές συνθέσεις πάνω σε γαμήλιες λαμπάδες, τα αρχικά των νεόνυμφων Γ και Φ φωτισμένα με λαμπιόνια πλάι σε ένα τεράστιο κλουβί και ένα παχύ στρώμα από ροδοπέταλα στα σκαλιά που οδηγούσαν στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου ήταν μερικά από τα στοιχεία διακόσμησης.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε το Σάββατο, 25 Ιουνίου του 2011, στον  Ιερό ναό του Άγιο Σεραφείμ στο κτήμα Νάσιουτζικ, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Θέμη Σοφό. Το ζευγάρι μετά από 1,5 χρόνο σχέσης, αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης σε μια ρομαντική τελετή, με παρόντες 300 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων ήταν συγγενείς αλλά και φίλοι του ζευγαριού. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φορούσε ένα κατάλευκο νυφικό με δαντέλα ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της επάνω, τα οποία στόλιζε ένα ισπανικό πέπλο. Στην δεξίωση ωστόσο άλλαξε χτένισμα, κάνοντας ανάλαφρες μπούκλες ενώ έβγαλε και το πέπλο.

Μαριέττα Χρουσαλά

Στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, το Σάββατο 5 Ιουνίου του 2010, πραγματοποιήθηκε ο γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα. Η εντυπωσιακή νύφη έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα με ένα αυτοκίνητο αντίκα, συνοδευόμενη από τον αδελφό της Θανάση και τη μητέρα της Αγλαΐα. Το νυφικό είχε φυσικά την υπογραφή της κουμπάρας της Σήλιας Κριθαριώτη και ήταν φτιαγμένο από φίνα, καλοδουλεμένη δαντέλα, σε στενή γραμμή, ενώ ένα μακρύ πέπλο κάλυπτε το πρόσωπο της. Την ώρα που κατέφθασε στην εκκλησία πλήθος δημοσιογράφων προσπαθούσαν να της αποσπάσουν μια δήλωση, ενώ εκείνη αρκέστηκε να πει: "Αφήστε με να πάω στον άνδρα μου", δείχνοντας τη μεγάλη της αγωνία για την πιο σημαντική στιγμή της ζωής της.

 

Δέσποινα Καμπούρη

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν, το απόγευμα του Σαββάτου στις  14 Ιουνίου του 2014, η Δέσποινα Καμπούρη και ο αγαπημένος της, Βαγγέλης Ταρασιάδης σε μια ρομαντική γαμήλια τελετή στην Κύθνο.Ο γαμπρός έφτασε στην γραφική παραλία της Αγίας Ειρήνης λίγο μετά τις 8 το απόγευμα πάνω σε ένα φουσκωτό, συνοδευόμενος από φίλους και την κορούλα του Έλενα, η οποία ήταν  το παρανυφάκι στο γάμο των γονιών της. Η νύφη δεν άφησε πολύ ώρα τον γαμπρό να περιμένει, και κατέφτασε λίγο μετά τις 20.30, πάνω σε ένα καΐκι, συνοδευόμενη από τον πατέρα της. Η Δέσποινα Καμπούρη φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό Konstantinos Melis by Laskos, από βαμβακερό broderie anglaise και δαντέλες macramé ενώ ένα ρομαντικό στεφανάκι από μικρά άνθη, κοσμούσε το κεφάλι της. Το νυφικό μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρούλα Σταματοπούλου, το οποίο ήταν σε γήινους τόνους. Όσο για τα σανδάλια της νύφης, ήταν δώρο από την Μαριέττα Χρουσαλά.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR