counter

Οι Ελληνίδες celebrities φωτογραφίζουν τα νεογέννητά τους!

Οι Ελληνίδες celebrities φωτογραφίζουν τα νεογέννητά τους!
Οι Ελληνίδες celebrities φωτογραφίζουν τα νεογέννητά τους!

Η Κάτια Ζυγούλη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Καραβάτου, η Caroline De Souza, η Δέσποινα Καμπούρη και η Νατάσα Σκαφιδά είναι οι μανούλες της ελληνικής showbiz που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς απολαμβάνουν τον πρώτο καλοκαίρι με τα νεογέννητα μωρά τους ! Οι ίδιες, μέσω του προσωπικού τους λογαριασμού στο Instagram μοιράστηκαν εικόνες των παιδιών τους.

«Δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από αυτό το μωρό! Είμαστε πανευτυχής και εγώ και ο Φώτης, για μας έχει έρθει η ολοκλήρωση. Είμαστε μια τόσο δεμένη οικογένεια, άλλωστε συνειδητά έγινε, ήμασταν σίγουροι για την απόκτηση ενός μωρού! Οφείλω να ομολογήσω, ότι είμαι ευτυχισμένη και πλήρης.» είχε δηλώσει λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στο FTHIS.GR. Η ίδια μοιράζεται εικόνες από την καθημερινότητά της μέσα από τα social media που δεν μοιάζει σε τίποτα με την παλιά της ζωή. 

Η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς κρατούν τα φώτα της δημοσιότητας μακριά από την προσωπική τους ζωή. Η εγκυμοσύνη της Κάτιας έγινε γνωστή λίγους μήνες πριν τον τοκετό και το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το τέταρτο παιδί του περίπου έναν μήνα πριν. 

«Ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον ερχομό της κορούλας του. Ένα όμορφο και πολύ ενδιαφέρον ταξίδι μόλις ξεκίνησε» σχολίασε χαρούμενη η Ζέτα Δούκα πριν από λίγο καιρό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Η Ζέτα Δούκα και ο φυσιοθεραπευτής σύντροφός της υποδέχτηκαν την κόρη τους στις 2 Απριλίου.Οι νέοι γονείς μετέφεραν το νεογέννητο μωράκι τους στο σπίτι και πλέον η καθημερινότητά τους σίγουρα θα είναι διαφορετική. Μητέρα και κόρη βρίσκονται προς το παρόν στο στάδιο της προσαρμογής. Η μικρή ξυπνάει ανά δύο ώρες. Η Ζέτα είναι όλη την ημέρα δίπλα της καθώς θέλει να βάλει το μωρό σε πρόγραμμα.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους το πρωί της Δευτέρας 16 Μαΐου. Ο γιος τους θα πάρει το όνομα Ιωάννης, ενώ η καθημερινότητα της οικογένειας έχει αλλάξει εντελώς. Ενθουσιασμένη εκτός από τους γονείς είναι και η αδερφούλα του μικρού, που όπως αποκάλυψε το ζευγάρι περίμενα με ανυπομονησία τον ερχομό του αδερφού της.

Η Νατάσσα Σκαφιδά και ο Γιάννης Βαρδής δεν σταματούν να φωτογραφίζουν τη μικρή τους κορούλα, που την πέρουν πάντα και παντού μαζί τους και τέλος η Δέσποινα Καμπούρη έχει συμπληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία μετά τον ερχομό της δεύτερης κορούλας της καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Ταρασιάδη. "Χριστινούλα μου, λουλουδάκι μου... Ας είναι η ζωή σου όμορφη σαν δροσερός ανθόκηπος. Η καρδιά μου έχει ξεχειλίσει από αγάπη..." είχε γράψει χαρακτηριστικά στο Instagram η Δέσποινα Καμπούρη λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της μικρούλας της.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR