counter

Οι Ελληνίδες celebrities είναι full in love και δοκιμάζουν τα μαγιό τους!

Οι Ελληνίδες celebrities είναι full in love και δοκιμάζουν τα μαγιό τους!
Οι Ελληνίδες celebrities είναι full in love και δοκιμάζουν τα μαγιό τους!

Χριστίνα Κοντοβά Έβελυν Καζαντζόγλου

Από την Χριστίνα Μόνι

Πρόβες μαγιό για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις έκαναν το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαΐου οι διάσημες φίλες Χριστίνα Κοντοβά και Έβελυν Καζαντζόγλου.

Οι δύο  celebrities φανερά ευδιάθετες και με πολύ καλοκαιρινή διάθεση πόζαραν μπροστά στον καθρέφτη στο ατελιέ της Χριστίνας που βρίσκεται στην Γλυφάδα και  η ίδια δημοσίευσε  την συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Προφανώς και οι δύο ανυπομονούν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τους συντρόφους τους.

Τις βλέπουμε ανανεωμένες και εντυπωσιακές. Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού αυτή την περίοδο δηλώνουν φουλ ερωτευμένες. Η μεν Χριστίνα με τον ηθοποιό Αλέξανδρο Μπουρδούμη και η δε Έβελυν εδώ και λίγους μήνες περνάει την καλύτερη της φάση δίπλα στο πλευρό του Δημήτρη Αλεξάνδρου, στενού συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

Το κείμενο που συνόδευε την συγκεκριμένη φωτογραφία ανέφερε: "One more with my girl @evelynkazantzoglou ! #bikinis #swimwear #swimsuit #onepiece #watermelonbeachwear #wholovesckontova #greekfashion #greekdesigners #blogger"

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR