counter

Οι Έλληνες celebrities που ερωτεύθηκαν μέσα στο 2014

Οι Έλληνες celebrities που ερωτεύθηκαν μέσα στο 2014
Οι Έλληνες celebrities που ερωτεύθηκαν μέσα στο 2014

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2014, υπήρχε μια έντονη και διάχυτη επιθυμία για έρωτα, συντροφικότητα και ζεστασιά. Ποιους celebrities χτύπησε τελικά με το βέλος του ο έρωτας και έγιναν ζευγάρια;

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ξεκίνησε το 2014 για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, αφού ο ηθοποιός ερωτεύθηκε την σχεδιάστρια μόδας Χριστίνα Κοντοβά και μαζί αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz μέχρι σήμερα.

Το ίδιο καλά όμως ξεκίνησε και η χρονιά για τον Γιώργο Σαμπάνη και την Άννα Πρέλεβιτς οι οποίοι λίγο μετά την άφιξη του 2014, ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα και από τότε μέχρι σήμερα, είναι κυριολεκτικά αχώριστοι!

Ενας νέος γοητευτικός άντρας κέρδισε μέσα στο 2014 την καρδιά της τραγουδίστριας και coach του τηλεοπτικού The Voice, Μελίνας Ασλανίδου. Πρόκειται για τον 26χρονο Μιχάλη Καμπουράκη, ο οποίος κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο τμήμα Δασοκομίας της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από δέκα μήνες και από τότε είναι full in love και αχώριστοι!

Μετά τον χωρισμό του με τη Δούκισσα Νομικού ο Χρήστος Χολίδης πέρασε μια μικρή περίοδο… μοναξιάς, ενώ τον Απρίλιο του 2014 δεν γλίτωσε από τα βέλη του έρωτα, που έγραφαν το όνομα της… Χριστίνα Μουστάκα! Ο τραγουδιστής και το κορίτσι των «Ραδιο Αρβύλα» έγιναν ζευγάρι, με μόνο μάρτυρα τις κοινές τους φωτογραφίες καθώς οι ίδιοι αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις on camera και να δίνουν παραπάνω πληροφορίες για τη σχέση τους.

Ερωτευμένοι στο φουλ είναι και ο γιος του Αιμίλιου Λιάτσου, Βασίλης με την δημοσιογράφο Ελένη Καρποντίνη. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο τέλος καλοκαιριού με αφορμή τη συνεργασία του στο ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζονται και από τότε, είναι αχώριστοι! Στις κοινές τους εξόδους δεν σταματούν να ανταλλάσσουν συνεχώς φιλιά και να εκδηλώνουν φανερά τον έρωτά τους.

Τον Ιούλιο του 2014, ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα και από τότε περνούν όμορφες στιγμές μαζί, αποφεύγοντας ωστόσο τα πολύ κοσμικά στέκια, αφού προτιμούν να ζουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τον έρωτά τους.

Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε και η Γωγώ Μπρέμπου, αφού μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κάππα χαμογελά ξανά, έχοντας στο πλευρό της τον συγγραφέα Χρήστο Χωμενίδη. Ο Χρήστος Χωμενίδης ήταν κι εκείνος παντρεμένος με την Αλεξάνδρα Κατσαρού με την οποία απέκτησε μια κόρη τη Νίκη. Το νέο και ερωτευμένο ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του κάνοντας συχνά κοινές δημόσιες εξόδους.

Ένα από τα νέα και hot ζευγάρια της πόλης που έγιναν ζευγάρι μέσα στο 2014, είναι ο  μικρότερος γιος του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκαλη την Μαρία Τσούτσια. Το ζευγάρι πηγαίνει μαζί στο γήπεδο αλλά και ρομαντικές βόλτες χέρι- χέρι στην Κηφισιά, ενσταντανέ που έχει απαθανατίσει ουκ ολίγες φορές ο φωτογραφικός φακός.

Μια ιδιαίτερη χημεία αναπτύχθηκε μεταξύ της Ελισάβετ Σπανού και του τηλεοπτικού σεφ Γιάννη Αποστολάκη, κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο “Just the two of us” όπου ήταν «ζευγάρι». Αρχικά υπήρξαν φίλοι, ενώ η αμοιβαία έλξη τους, τους έκανε να ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα που ξεκίνησε από τις αρχές καλοκαιριού και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. 

Καινούρια σελίδα στη ζωή της φαίνεται πως γύρισε η Πατρίτσια Μιλίκ Περιστέρη, αφού βρήκε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του σεφ και επιχειρηματία Γιώργου Παπακώστα. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα μέσα του καλοκαιριού και από τότε είναι συνεχώς μαζί και φουλ ερωτευμένο!

Ένας έρωτας που απασχόλησε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας μέσα στο 2014, ήταν αυτός της Πηνελόπης Πλάκα και του Κώστα Αποστολάκη. Αφορμή για τη γνωριμία τους στάθηκε η θεατρική παράσταση στην οποία συμμετείχαν, ενώ λίγο καιρό αργότερα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ που ήταν και η τρανταχτη απόδειξη ότι είναι πλέον ζευγάρι. Πολύ μελάνι βέβαια… χύθηκε και για τον χωρισμό της ηθοποιού από τον Κώστα Μαραβέγια, αλλά και για το διαζύγιο του ηθοποιού με την Αμέλια Αναστασάκη, δύο γεγονότα που συνέπεσαν χρονικά σχεδόν την ίδια περίοδο που έγινε γνωστή η σχέση τους.

Ο έρωτας το 2014, χτύπησε και την πόρτα του μοντέλου Νάσιας Μυλωνά με τον επιχειρηματία Riccardo Pozzoli. Το ζευγάρι μάλιστα, δημοσιοποιεί συχνά κοινές του φωτογραφίες στο Instagram, όπου τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τις διακοπές τους αλλά και τις βόλτες τους με το αυτοκίνητο.

Τρεις μήνες μετράει η σχέση της 20χρονης κόρης της Μαριάννας Λάτση, Εριέττας Κούρκουλου και του 23χρονου πολίστα στην ομάδα του Ολυμπιακού, Μάριου Καπότση, οι οποίοι επίσης έγιναν ζευγάρι μέσα στο 2014. Οι καλοκαιρινές κοινές τους φωτογραφίες στο νησί των Σποράδων αλλά και στη Μύκονο επιβεβαίωσαν ότι είναι το νέο hot ζευγάρι της Ελληνικής showbiz, ενώ πολλοί που τους έχουν δει μαζί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την αρχή ενός μεγάλου έρωτα…

Το φιλί που αντάλλαξαν στο δεύτερο live του "Dancing With The Stars 5" και το οποίο πυροδότησε σενάρια για τη μεταξύ τους σχέση ήταν μόνο η αρχή μιας χημείας που ξεπερνά το τηλεοπτικό πλατό του σόου. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και η χορογράφος - παρτενέρ του Αναστασία Δρακά είναι πλέον ζευγάρι και δεν το κρύβουν.

Λίγο πριν το τέλος του 2014, η Χρυσάνθη Ντάφλα γύρισε νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Έπειτα από το άδοξο τέλος του γάμου της με τον επιχειρηματία Αλέξη Λούβαρη, ο οποίος διήρκησε τρία χρόνια- το συναινετικό διαζύγιο εκδόθηκε πριν από λίγες εβδομάδες- η καλλονή Χρυσάνθη ζει έναν νέο έρωτα στο πλευρό του γοητευτικού επιχειρηματία Τάκη Φορνέζη. Παρότι η σχέση τους μετρά μόνο λίγους μήνες, οι δυο τους δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Διαβάστε επίσης: Ερωτευμένα ζευγάρια έκαναν βραδινή έξοδο

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR