counter

Οι Έλληνες celebrities απόλαυσαν τις διακοπές τους σε μαγευτικά νησιά!

Οι Έλληνες celebrities απόλαυσαν τις διακοπές τους σε μαγευτικά νησιά!
Οι Έλληνες celebrities απόλαυσαν τις διακοπές τους σε μαγευτικά νησιά!

Και φέτος τα ελληνικά νησιά είχαν την τιμητική τους και κατακλείστηκαν από Έλληνες celebrities, που θέλησαν να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις μαζί με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η Δούκισσα Νομικού, μαζί με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη απόλαυσαν τις διακοπές τους στο αγαπημένο τους νησί, στη Μύκονο. Με σύμμαχο τον ήλιο και τη θάλασσα, πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, ενώ όλοι μιλούσαν για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, αφού δεν αποχωριζόταν στιγμή ο ένας τον άλλον.

Η Αντωνία Καλλιμούκου, μετά και από τον χωρισμό της με το Θοδωρή Μισόκαλο, το έριξε έξω για τα καλά, αφού γύρισε αρκετά ελληνικά νησιά, προκειμένου να χαλαρώσει, παρέα με φίλους! Η Αντίπαρος, η Λευκάδα, το Μεγανήσι, ήταν μερικά μόνο από τα καλοκαιρινά spot της όμορφης ξανθιάς παρουσιάστριας, με την ίδια να δημοσιεύει καλοκαιρινές της φωτογραφίες μέσα από το Instagram.

Προτίμηση στην όμορφη Λευκάδα και στο Μεγανήσι, έδειξε και η Ευαγγελία Αραβανή, αφού από εκεί κατάγεται! Η Ευαγγελία, λατρεύει τον τόπο της και μας το δείχνει, αφού κάθε καλοκαίρι δίνει το «παρών», εντυπωσιάζοντας τους τουρίστες με το καλλίγραμμο κορμί της!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ψηφίζει Πάρο και το δείχνει!

Η παρουσιάστρια, επέλεξε για ακόμα μια χρονιά το νησί της Πάρου με την οικογένειά της, προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει όμορφες οικογενειακές διακοπές, απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικυτακούς της φίλους φωτογραφίες από τις διακοπές της που απέσπασαν πλήθος like!

Η Ζέτα Δούκα, που έγινε μανούλα, απόλαυσε οικογενειακές διακοπές στη Σίφνο! Η όμορφη ηθοποιός, έκανε τις πρώτες διακοπές με το μωράκι της και δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της! Η Ζέτα, θέλησε να ξεκουραστεί και να ξεγνοιάσει, με σύμμαχο την οικογένειά της, τη θάλασσα και τους φίλους της !

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR