counter

Οι δικοί μου ξεχωριστοί άνθρωποι

Οι δικοί μου ξεχωριστοί άνθρωποι
Οι δικοί μου ξεχωριστοί άνθρωποι

Λένε πως η καλή μέρα απο το πρωί φαίνεται και εγώ σίγουρα θα συμφωνήσω.Οί πρώτοι άνθρωποι που συναντάς το πρωί, τα πρώτα χαμόγελα που βλέπεις είναι και αυτά απο τα οποία εξαρτάται η μέρα σου.

Γιατί αν αυτά είναι ψεύτικα και δεν βγαίνουν μέσα απο τη καρδιά του άλλου, τότε φίλοι μου τι να το κάνεις…Είμαι πάρα πολύ σίγουρη πως όλοι μας νωρίς η και λίγο αργότερα καταλαβαίνουμε πότε οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μας μας αγαπούν και μας νοιάζονται ή απλά μας ανέχονται. Θεωρούσα πάντα τον εαυτό μου πολύ τυχερό σε αυτό το κομμάτι και αυτό γιατί τα τελευταία χρόνια οι πρώτοι άνθρωποι που αντικρίζω το πρωί είναι οι συνεργάτες μου.

Πάντα λοιπόν ένιωθα πως περιτριγυρίζομαι απο αληθινούς ανθρώπους με αγνά συναιθήματα που μου έδιναν απλόχερα αγάπη και βοήθεια ανιδιοτελή.Χωρίς να περιμένουν κάτι παρά μόνο την ευχαρίστηση σου απο το αποτέλεσμα της δουλειάς τους. Δεν ξέρω αν ελκύουμε στη ζωή την αγάπη και την αλήθεια, δεν ξέρω αν μερικούς ανθρώπους μας τους φέρνει η ζωή μπροστά μας αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα είναι που μετράει.Και το αποτέλεσμα στη δική μου περίπτωση είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στη καθημερινότητατά μου.

Σήμερα λοιπόν αποφάσισα να σας συστήσω πολύ αγαπημένους δικούς μου ανθρώπους που άλλους τους γνωρίζω περισσότερο και άλλους λιγότερο μα παρ΄όλα αυτά έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια θέση στη καρδιά μου με τη μοναδικότα τους.Τους ανθρώπους που κάθε πρωί μπορούν να μου φτιάξουν το κέφι με ένα τους χαμόγελο, να με κάνουν να νοιώσω όμορφα, να τους ανοιχτώ και να μου ανοιχτούν χωρίς περιτυλίγματα και κονφετί. Ο Πάνος, ο Κώνσταντίνος και η Σοφία είναι η δική μου πρώτη καλημέρα. Είναι οι άνθρωποι που επιμελούνται την εμφάνιση μου στο "Happy day".Ακούγεται τόσο εύκολο, μα αληθινά είναι τόσο δύσκολο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ δεν είμαι και ο πιο εύκολος άνθρωπος του κόσμου (μόλις έκανα το πρώτο βήμα στο δρόμο της αυτογνωσίας). Και ξέρω καλά πως υπάρχουν εκείνες οι στιγμές που θέλουν να με σκοτώσουν, που με σιχαίνονται, που μπορεί για μερικά λεπτά να με μισούν γιατί τους κάνω δύσκολη τη ζωή, αλλά πάντα με τόση αγάπη με προσέχουν και με φροντίζουν που αισθάνομαι βαθιά την ανάγκη να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ευχαριστώ γιατί έγιναν φίλοι μου, γιατί πάντα με περιμένουν με το πιο ζεστό τους χαμόγελο, γιατί με φροντίζουν με πολύ αγάπη και γιατί για μένα είναι ο καθένας απο αυτούς είναι πραγματικά υπέροχος στη δουλειά του. Τρεις εβδομάδες πριν τελειώσουμε και πέσουν οι τίτλοι για φέτος ήθελα πραγματικά να σας τους δείξω. Γιατί έρχεται καλοκαιράκι κ σίγουρα θα μου λείψουν.Τουλάχιστον για ένα μήνα, αφού από το Σεπτέμβριο θα μοιραζόμαστε πάλι τη πρώτη μας καλημέρα, τα νεύρα, το άγχος, τα γέλια αλλά και τα όνειρα μας. Ευχαριστώ γιατί σε ότι χρειάστηκα ήσασταν εκεί να μου δώσατε τη βοήθεια σας και να σταθείτε δίπλα μου ακριβώς όπως θα έκανε ένας πραγματικός φίλος. Και για μένα σίγουρα είστε πραγματικοί άνθρωποι.

Σας αγαπώ πολύ!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR