counter

Οι διακοπές του "Εζέλ" στη Μυτιλήνη (video)

Οι διακοπές του "Εζέλ" στη Μυτιλήνη (video)
Οι διακοπές του "Εζέλ" στη Μυτιλήνη (video)

Εζέλ

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο - Αντωνάτο

Ο τηλεοπτικός "Εζέλ", κατά κόσμον Κενάν Ιμιρζαλίογλου, εδώ και λίγες ημέρες έκανε τις διακοπές του στο νησί της Λέσβου παρέα με τη σύντροφό του και ένα φίλο τους. Ο διάσημος Τούρκος ηθοποιός έφτασε στη Μυτιλήνη το μεσημέρι της Παρασκευής, με το καραβάκι της γραμμής που συνδέει το νησί με το Αϊβαλί.

Αμέσως μετά την άφιξή τους στο νησί νοίκιασαν αυτοκίνητο και άρχισαν να περιηγούνται. Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου αναχώρησε από το νησί τη Δευτέρα το πρωί και πριν επιβιβαστεί στο πλοίο μίλησε στην κάμερα τοπικού διαδικτυακού καναλιού: "Οι άνθρωποι εδώ ήταν πολύ φιλικοί και ζεστοί. Ο κόσμος είναι ακριβώς όπως στην Τουρκία. Είναι φιλόξενοι, θέλουν να βοηθούν και μας έδειξαν παντού την αγάπη τους. Πάντα μας κερνούσαν κάτι! Κατάλαβα πόσο πολύ με αγαπάνε και τους αγαπώ κι εγώ. Θα ξαναέρθουμε. Και εγώ και οι φίλοι μου. Εδώ, μάλιστα, τα ψάρια είναι πιο νόστιμα από ότι στην Τουρκία".

Όσο για το "μπλόκο" που του έστησαν οι θαυμαστές του στο λιμάνι του νησιού για να τον δουν από κοντά σχολίασε: "Με περίμεναν από μικρά παιδιά μέχρι και μεγάλες γυναίκες. Βγάλαμε φωτογραφίες με τους περισσότερους. Με όσους δεν κατάφερα να φωτογραφηθώ, τους ζητώ συγνώμη!".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR