counter

Οι δηλώσεις του Ιατροδικαστή για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Οι δηλώσεις του Ιατροδικαστή για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία
Οι δηλώσεις του Ιατροδικαστή για τον θάνατο της αστροφυσικού στην Ικαρία

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της Ναταλί Κρίστοφερ στην Ικαρία.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Καλοκαίρι Μαζί, μίλησε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Καρακούκης προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών και αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούσαν τα αίτια θανάτου της 35χρονης αστροφυσικού.

«Με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πήγαμε στην Ικαρία και πεζοί μαζί με αστυνομικούς και διασώστες οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο που ήταν εντελώς δύσβατο. Κάναμε 20-25 λεπτά για να κατέβουμε και να προσεγγίσουμε το σημείο. Για να σας μιλήσω με ιατρικούς όρους, το να φτάσει κανείς εκεί ισοδυναμεί με 10 τεστ κοπώσεως», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Από τις πρώτες ενδείξεις μπορώ να πω ότι η εικόνα από την αυτοψία συνάδει με πτώση από ύψος, η οποία τεκμαίρεται κι από το χώρο κι από ευρήματα στην εξωτερική της όψη. Το ύψος της χαράδρας ήταν γύρω στα 20 μέτρα»

«Τα αίτια θα διερευνηθούν. Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες αίματος, τα τραύματα στη σορό και ο χώρος παραπέμπουν σε πτώση, καθώς η γυναίκα ήταν πλακωμένη από ένα τμήμα βράχου στο αριστερό σημείο του σώματος της».

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκπομπή "Καλοκαίρι Μαζί".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR