counter

Οι celebrities της ελληνικής showbiz αντάλλαξαν φιλιά για καλό σκοπό!

Οι celebrities της ελληνικής showbiz αντάλλαξαν φιλιά για καλό σκοπό!
Οι celebrities της ελληνικής showbiz αντάλλαξαν φιλιά για καλό σκοπό!

Με ένα λαμπερό party στον πολυχώρο του “Gazarte” στο Γκάζι,  γνωστή εταιρία αλκοόλ ανακοίνωσε την έναρξη της ενέργειας “A Kiss for a Good Reason”,  μιας καμπάνιας που έχει σκοπό την οικονομική ενίσχυση του εθελοντικού, μη κερδοσκοπικού οργανισμού μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού , “Κιβωτός του Κόσμου”.

Εκεί υπό τους ήχους των Vanilla Swing, όλοι οι καλεσμένοι απόλαυσαν το νέο cocktail της εταιρίας, ένα cocktail θρυλικής καταγωγής κι απολαυστικής - καλοκαιρινής γεύσης από τη Νέα Ορλεάνη, ειδικά εμπνευσμένο και φτιαγμένο για την καμπάνια.

Ambassadors της σημαντικής προσπάθειας ήταν το αγαπημένο ζευγάρι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ιλένια Ουίλιαμς που όλο το βράδυ δεν σταμάτησε να παροτρύνει τον κόσμο να μαζέψει φιλιά ώστε αυτά να μετατραπούν σε οικονομική ενίσχυση της Κιβωτού με ένα σημαντικό ποσό!

Το παρών έδωσαν επίσης δεκάδες επώνυμα ζευγάρια καθώς και πολλοί καλεσμένοι από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο που φωτογραφήθηκαν και μοίρασαν φιλιά για να ενισχύσουν το έργο της Κιβωτού.

Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εξασφάλισε τα στιγμιότυπα. Δείτε τα παρακάτω:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR