counter

Οι celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα του AXDW

Οι celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα του AXDW
Οι celebrities που περπάτησαν στην πασαρέλα του AXDW

Από την Χριστιάνα Κοχλατζή 

Πολλοί ήταν οι επώνυμοι που περπάτησαν στην πασαρέλα του Athens Xclusive Designers Week, που ξεκίνησε στις 24 Οκτωβρίου 2014 και ολοκληρώθηκε με θεαματικό τρόπο το βράδυ της Δευτέρας, 27 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα τις μοναδικές δημιουργίες του πρωτοποριακού διδύμου των Celebrity Skin που αποτελείται από τον Δημήτρη Στρέπκο και την Έλενα Μπάρλα περπάτησαν η Άντα Λιβιτσάνου, η Λάουρα Νάργες, η Shaya, ο Άρης Πλασκασοβίτης, η Σοφία Κουρτίδου, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Νίνα Λοτσάρη, η Ελένη Χατζίδου, ο Γιώργος Παράσχος, η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η συλλογή είχε gothic χαρακτήρα με glam πινελιές, όπως μεταλλικές λεπτομέρεις πάνω σε δαντέλες, διαφάνειες, κρόσσια αλλά και denim.  

Την επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Paris Valtadoros ωστόσο "άνοιξε" και "έκλεισε" η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής "Mega Mε Μία", Έλενα Τσαβαλιά, φορώντας στο grand φινάλε ένα λευκό εντυπωσιακό νυφικό ενώ στην ίδια επίδειξη συμμετείχε και η Κλέλια Πανταζή

Και στο catwalk του οίκου Spiros Stefanoudakis περπάτησαν ελληνίδες celebrities όπως η Courtney Parker και η Κατερίνα Ευαγγελινού, φορώντας τις εντυπωσιακές δημιουργίες του. 

Διαβάστε επίσης: Έλενα Τσαβαλιά: Έβαλε ξανά νυφικό

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστη η αδελφή της celebrity περπάτησε στην πασαρέλα του Marc Jacobs!




FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR