counter

Οι celebrities ξεχύθηκαν σε εμπορικό κέντρο για τα ψώνια τους!

Οι celebrities ξεχύθηκαν σε εμπορικό κέντρο για τα ψώνια τους!
Οι celebrities ξεχύθηκαν σε εμπορικό κέντρο για τα ψώνια τους!

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε αγαπημένο μέρος των celebrities εξελίσσεται μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αμαρουσίου. Εκεί πηγαίνουν για να κάνουν τα ψώνια τους, να πιουν καφέ, να συναντήσουν φίλους αλλά και να τροφοδοτήσουν τους paparazzi με υλικό!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο συγκεκριμένο εμπορικό κέντρο, σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες που κάνει για την πρεμιέρα της εκπομπής του. Χαλαρός και με αθλητικό στυλ, δεν έκανε κάποιες αγορές, αλλά αρκέστηκε σε μια βόλτα.

Σε κατάστημα ανδρικών ρούχων βρέθηκε ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του, Όλγα Καρπαθάκη. Και οι δύο ήταν ντυμένοι σπορ, με την Όλγα να ψάχνει ρούχα για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του συζύγου της.

Καιρό είχαμε να δούμε την Μαρία Σολωμού σε έξοδό της. Η ηθοποιός, βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο, κάνοντας βόλτα και κοιτώντας τις βιτρίνες των καταστημάτων. Όπως φαίνεται, δεν της τράβηξε κάτι την προσοχή, μιας και αποχώρησε χωρίς σακούλες με ψώνια.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Vladimir Weiss, έκανε κάποιες αγορές για να ανανεώσει την διακόσμηση του σπιτιού του. Κι επειδή ήθελε και μια δεύτερη γνώμη, πήρε μαζί μια φίλη του, για να τον βοηθήσει με τα ψώνια.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR