counter

Οι celebrities ξεχύθηκαν για τα πασχαλινά τους ψώνια!

Οι celebrities ξεχύθηκαν για τα πασχαλινά τους ψώνια!
Οι celebrities ξεχύθηκαν για τα πασχαλινά τους ψώνια!

Aπό την Χριστιάνα Κοχλατζή

Σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Ράνια Θρασκιά παρέα με τον σύζυγό της Ανδρέα Φωτόπουλο, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το λιγοστό χρόνο που έχει τελευταία η παρουσιάστρια λόγω του “Just the two of us2, ώστε να πραγματοποιήσουν τα τελευταία ψώνια ενόψει του Πάσχα.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης με την αγαπημένη του Αγοραστή Αρβανίτη, βρέθηκαν στη Γλυφάδα και έκαναν για πολλή ώρα περίπατο στο κέντρο χαζεύοντας τις βιτρίνες. Την παράσταση έκλεψε το Μαλτέζ σκυλάκι της Αγοραστής, με τον κόσμο να σταματά το ζευγάρι για να παίξει μαζί του.

Αν και έχει φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο η Εύη Φραγκάκη κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο για να αγοράσει δώρα για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην Κηφισιά, με ένα ριγέ εφαρμοστό φόρεμα που αναδείκνυε την θηλυκή σιλουέτα της.  

Η Βάσω Κολλιδά με τον αγαπημένο της Γιάννη Εμμανουηλίδη απόλαυσαν τη βόλτα τους στη Γλυφάδα εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό. Στην παρέα τους ήταν και ο δίδυμος αδερφός του Γιάννη Εμμανουηλίδη, Βασίλης που δύσκολα μπορεί κανείς να τους ξεχωρίσει.

Στην Γλυφάδα επίσης βρέθηκαν οι δυο πρώην μπασκετομπολίστες Μίλαν Τόμιτς και Ντούσαν Βούκσεβιτς. Ο Μίλαν Τόμιτς συνοδευόταν από την σύζυγό του και πρώην μοντέλο Έλενα Λιάφου και τα δυο τους παιδιά, απολαμβάνοντας τον καφέ και την χαλαρή βόλτα τους.   

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR