counter

Οι celebrities ξεκίνησαν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους (Φωτογραφίες)

Οι celebrities ξεκίνησαν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους (Φωτογραφίες)
Οι celebrities ξεκίνησαν τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια τους (Φωτογραφίες)

Από τη Νάνσυ Παραδεισανού

Έχουν μείνει σχεδόν δέκα μέρες για τα Χριστούγεννα και οι celebrities κάνουν τις εξορμήσεις τους για να αγοράσουν δώρα για τους αγαπημένους τους αλλά και για τους ίδιους. Κι όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει ακόμη τον χριστουγεννιάτικο στολισμό, επισκέπτονται καταστήματα με είδη σπιτιού. Οι περισσότεροι από τους celebrities που φιλοξενούμε σήμερα, επέλεξαν το ίδιο εμπορικό κέντρο στα βόρεια προάστια.

Η Κατερίνα Κόκλα αν και δεν έχουν περάσει σαράντα μέρες από την γέννηση του γιου της, κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις. Η σύντροφος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, επισκέφθηκε καταστήματα κοσμημάτων αλλά και γυναικείων ρούχων για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της.

Η Νίνα Λοτσάρη έκανε την διαφορά και βγήκε βόλτα στους δρόμους της Γλυφάδας για να κάνει τα ψώνια της. Ντυμένη άψογα, με μαύρο κολάν, ψηλοτάκουνα ankle boots και λευκό μπουφάν, περπάτησε για αρκετή ώρα, ενώ συνέχεια μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο.

Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε σε κατάστημα με είδη σπιτιού σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Η παρουσιάστρια, φαίνεται πως έκανε μεγάλες αλλαγές στην διακόσμηση του σπιτιού της, αφού αποχώρησε κρατώντας μεγάλες σακούλες γεμάτες ολοκαίνουρια κομμάτια. Με το καλό!

Η Πέγκυ Ζήνα πηγαινοέρχεται στην Θεσσαλονίκη λόγω των εμφανίσεών της εκεί με τον Τάκη Ζαχαράτο. Σε ένα διάλειμμα των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, επισκέφθηκε κατάστημα ειδών σπιτιού κι έκανε χριστουγεννιάτικες αγορές.  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR