counter

Οι celebrities είναι σε διακοπές και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Video)

Οι celebrities είναι σε διακοπές και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Video)
Οι celebrities είναι σε διακοπές και ο φακός του FTHIS.GR τους ακολουθεί (Video)

Δεν λέει να αποχωριστεί το νησί των Ανέμων ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Συνεχίζουν τις διακοπές τους στον αγαπημένο τους προορισμό και έχουν κάνει τροπικό μαύρισμα. Στην παραλία της Ψαρρούς τους αποθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR,  που δείχνουν να την προτιμούν αφού συνδυάζουν και το γεύμα τους στο Nammos που βρίσκεται εκεί.

Στην Μύκονο βρέθηκε επίσης ο αγαπημένος Παντελής Παντελίδης και απόλαυσε τις διακοπές του μετά από έναν χειμώνα με απαιτήσεις. Το FTHIS.GR  «τσάκωσε» τον τραγουδιστή στην παραλία στον Πάνορμο. Φανερά ευδιάθετος και έχοντας παρέα κολλητούς του φίλους απολαμβάνει την θάλασσα και το καλό Μυκονιάτικο φαγητό.

Σχεδόν κάτοικος Μυκόνου είναι η Χριστίνα Παππά που λατρεύει το νησί και περνάει πάντα τα καλοκαίρια της και όχι μόνο. Στην συναυλία του ράπερ Snoop Dogg παραβρέθηκε και με καλοκαιρινή χαρούμενη διάθεση απόλαυσε την Αυγουστιάκτικη καλοκαιρινή βραδιά.

Στην περιοχή Ποσείδη Χαλκιδικής απαθανάτισε ο φακός του FTHIS.GR τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα. Ο αγαπημένος ηθοποιός επιδόθηκε σε αθλοπαιδιές αφού δεν σταμάτησε το beach volley μέχρι που σκοτείνιασε.

Δείτε τον Παντελή Παντελίδη όπως τον κατέγραψε η κάμερα του MYKONOS LIVE TV.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR