counter

Οι celebrities βγήκαν για βόλτες, για καφέ για ψώνια, για φαγητό!

Οι celebrities βγήκαν για βόλτες, για καφέ για ψώνια, για φαγητό!
Οι celebrities βγήκαν για βόλτες, για καφέ για ψώνια, για φαγητό!

Οι celebrities βγαίνουν βόλτες και "αναστενάζουν" τα εμπορικά κέντρα, τα ινστιτούτα αισθητικής αλλά και τα bar restaurant που είναι στη μόδα.

Έξω από το στούντιο του "Πρωινό Mou" απαθανάτισε ο φακός την Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια μετά το τέλος της εκπομπής της, τακτοποίησε κάποιες εκκρεμότητές της στην περιοχή της Παιανίας.

Από την Κύπρο επέστρεψαν μαζί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μεγαλόνησο για εκδήλωση απονομής βραβείων.

Για... μανικιούρ πήγε στα Νότια Προάστια η Έλλη Κοκκίνου. Η τραγουδίστρια επισκέφθηκε το ινστιτούτο αισθητικής που έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό η Μάντα Παπαδάκου σε κεντρικό δρόμο της Γλυφάδας.

Βόλτα μόνο για δύο έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του, Κρίστυ Τσολακάκη. Το ζευγάρι βρέθηκε στην περιοχή της Κηφισιάς για ψώνια.

Σε bar του Κολωνακίου διασκέδασε η Δέσποινα Βανδή με τον Ντέμη Νικολαίδη. Το ζευγάρι βρίσκει αρκετά συχνά χρόνο για να διασκεδάζει παρέα με αγαπημένους φίλους του.

Σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φακός σε οικογενειακή βόλτα τον Στέλιο Γιαννακόπουλο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο με την οικογένεια και τα παιδιά του για ψώνια, καφέ και βόλτα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR